Zaplox stärker upp humankapitalet och inleder rekrytering av tre nya medarbetare

Zaplox Pressmeddelande

23 augusti, 2023

Zaplox AB (publ) (”Zaplox” eller ”Bolaget”) inleder rekryteringen av tre nya medarbetare; Chief Commercial Officer, Finance Manager samt Head of IR & PR. Dessa rekryteringar är en strategisk satsning för att säkra fortsatt tillväxt, möta hotellbranschens växande behov av digitala självtjänster samt stärka kompetensen inom Bolaget.

Som del av en strukturell förändring skall två nya roller tillsättas och en ny ekonomichef rekryteras. Positionerna Chief Marketing Officer samt Chief Customer Officer kommer att ersättas med rollerna Chief Commercial Officer samt Head of IR & PR. 

Ekonomichef sedan 2020, Christoffer Kralmark fortsätter i nuvarande roll tills dess att en efterträdare är tillsatt samt under en övergångsperiod. 

“Zaplox har under de senaste 18 månaderna tagit ytterligare steg i utvecklingen som bolag med fokus på nya kundsegment, tydligare prioriteringar för att säkra lönsam tillväxt, samt lanseringen av nästa generations mobila nycklar. Mot bakgrund av detta, i tillägg till vårt framgångsrika första halvår 2023 skall vi nu växla upp ytterligare och avser därför stärka upp med den kompetens jag, i enlighet med styrelsen, menar behövs för att fortsätta vår resa framåt. Vi är ett nytt bolag idag mot vad vi var för 12 månader sedan och då behöver vi även tillföra nytt humankapital för att säkra fortsatt tillväxt”, säger Bolagets VD, Tess Mattisson.

Genom tillsättningen av dessa roller visar Zaplox sitt åtagande för att förstärka sin position som ledande SaaS-bolag inom hotellbranschen och att Bolaget kontinuerligt strävar efter att möta kunders, ägares och andra intressenters behov.

För mer information, vänligen kontakta:
Tess Mattisson, President & CEO, Zaplox
Email: tess.mattisson@zaplox.com
Telefon: +46 70 690 78 00
Alternativt: ir@zaplox.com

Certified Adviser för Zaplox är Svensk Kapitalmarknadsgranskning AB.

Om ZaploxZaplox är en ledande leverantör av digitala gästlösningar för hotellindustrin. Bolagets SaaS-plattform är designad för att förbättra gästupplevelsen och erbjuder en omfattande svit av produkter och tjänster, såsom incheckning och mobila nycklar. Zaplox plattform är ett värdefullt komplement till gästupplevelsen och hjälper hotellkedjor, resorts och kasinon i EMEA, Nordamerika och APAC att leverera en sömlös digital upplevelse. Zaplox grundades 2010 i Lund, Sverige, och har etablerat sig som en ledande innovatör i branschen, och för att ge sina kunders gäster den bästa möjliga upplevelsen från bokning till avresa. Bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market. För mer information besök gärna www.zaplox.com.

You May Also Like…