Zaplox samarbetar med Google för att utveckla en prototyp av mobila hotellnycklar för Google Wallet

Zaplox samarbetar med Google

Zaplox AB (”Zaplox”) meddelar att man, tillsammans med Google, utvecklar en prototyp av mobila hotellnycklar för Google Wallet. Syftet med samarbetet är att tillsammans driva innovation på området och erbjuda en smidigare gästupplevelse genom bland annat nästa generations mobila hotellnycklar.

Zaplox har mångårig erfarenhet av mobila gästresor för hotellbranschen och starka partnerskap med ledande leverantörer av hotellsystem. Som tidigare kommunicerats fokuserar Zaplox på att utveckla sin teknologiska plattform för att kunna erbjuda nästa generation av mobila nycklar till existerande och nya kunder. Tillsammans med Google samarbetar man nu för att utveckla en prototyp av mobila hotellnycklar för Google Wallet.

“Att i nära samarbete med våra teknologi- och affärspartners driva innovation inom mobila självtjänster har sedan starten varit ett prioriterat område för Zaplox. Vi är väldigt glada att vi nu har möjlighet att bidra med både erfarenhet, expertis och teknologi för att utveckla en prototyp av nästa generations mobila nycklar. Mobila nycklar är en avgörande komponent i hotellets kompletta digitala erbjudande och vi ser fram emot att tillsammans med våra partners möjliggöra för våra kunder att ta nästa steg i den digitala gästupplevelsen” säger Tess Mattisson, President & CEO Zaplox.

För mer information, vänligen kontakta:
Tess Mattisson, President & CEO, Zaplox
Email: tess.mattisson@zaplox.com
Telefon: +46 70 690 78 00
Alternativt: ir@zaplox.com

Certified Adviser för Zaplox är Svensk Kapitalmarknadsgranskning AB.

Om Zaplox
Zaplox är en ledande leverantör av digitala gästlösningar för hotellindustrin. Bolagets SaaS-plattform är designad för att förbättra gästupplevelsen och erbjuder en omfattande svit av produkter och tjänster, såsom incheckning och mobila nycklar. Zaplox plattform är ett värdefullt komplement till gästupplevelsen och hjälper hotellkedjor, resorts och kasinon i EMEA, Nordamerika och APAC att leverera en sömlös digital upplevelse. Zaplox grundades 2010 i Lund, Sverige, och har etablerat sig som en ledande innovatör i branschen, och för att ge sina kunders gäster den bästa möjliga upplevelsen från bokning till avresa. Bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market. För mer information besök gärna www.zaplox.com.

You May Also Like…