Hawaiianska Turtle Bay Resort senaste tillskottet i Zaplox kundportfölj

Zaplox AB (publ) (”Zaplox”), som erbjuder hotell och kasinon en mobil gästresa för en smidig, säker och engagerande gästupplevelse, meddelar att det hawaiianska lyxhotellet Turtle Bay Resort, väljer Zaplox mobila gästresa till sina 452 rum på Hawaii, USA. Turtle Bay kommer framöver att erbjuda sina gäster en kontaktfri mobil gästresa med in- och utcheckning, mobila nycklar, betalning och erbjudanden direkt i hotellets egen app. Zaplox gästresa integreras med Oracle Opera PMS och låssystem från Salto Systems.

Turtle Bay Resort ligger på Hawaiis tredje största ö Oahu och är en uppskattad destination med fokus på kulturupplevelser och med ett gediget aktivitets- och serviceutbud. Hotellet har varit stängt under första delen av 2021 och öppnar på nytt igen den 1 juli 2021. De vill då erbjuda sina gäster kontaktfri in- och utcheckning, mobila nycklar, betalning och erbjudanden i Turtle Bays egen app. Zaplox gästresa integreras för Turtle Bays, 452 rum med Opera PMS och Salto låssystem.

I Zaplox mobila gästresa, Premium 3 ingår integration till både hotellets affärssystem, låssystem och betalningssystem för ett komplett in- och utcheckningsflöde. Gästen kan hantera hela processen i mobiltelefonen och behöver inte stå i kö till receptionen eller hantera ett nyckelkort. För de gäster som bor flera i samma rum, kan den mobila nyckeln på ett säkert sätt delas till medboende i samma rum.

För Turtle Bay Resort är det fantastiska och omfattande aktivitetsutbudet en central del av gästens vistelse och i hotellets nya app kan gästen smidigt ta del av ett kontinuerligt uppdaterat aktivitetsutbud och pågående erbjudande. De kostsamma, och idag potentiellt smittöverförande broschyrerna i lobbyn kan därmed slopas helt. När behovet finns kan hotellet när som enkelt skräddarsy och revidera aktivitetsutbudet i appen, för att erbjuda en så komplett upplevelse som möjligt men även för att maximera förtjänsterna och generera nya intäktsflöden.

”Avtalet med Turtle Bay Resort bekräftar återigen att våra lösningar är attraktiva och passar för alla typer av hotell från budget till 5-stjärniga lyxhotell. Det går inte att betona nog hur viktig den mobila gästresan är för både hotell och gäst idag. Att gästen har möjlighet att nyttja kontaktfria lösningar under sin hotellvistelse ger stora fördelar och sänder viktiga signaler om hotellets prioriteringar vad gäller gästsäkerhet och en trygg miljö till gästen redan vid bokningstillfället. De hotell som erbjuder ett digitalt/mobilt val för att gästen inte ska behöva känna oro är också hotell som kommer återhämta sig snabbare,” säger Even Frydenberg, VD Zaplox.

Om Turtle Bay Resort
Turtle Bay Resort ligger vid O‘ahu North Shore, är ett legendariskt plats för surfare med fem mil oförstörd kust och sju stränder. Det är en lyx resort med 452 rum som inkluderar sviter och Ocean Bungalows tillsammans med ett upplevelsecenter, kulturellt galleri, en mängd restauranger och barer, ett spa- och fitness center och fyra pooler. Turtle Bay är känt för dynamiska äventyr med helikopterutflykter, häststall, tennis- och pickleball banor, två 18-håls golfbanor, 20 mil vandrings- och mountainbike spår, hälsoklasser och surfskola. Turtle Bay Resort ingår i Benchmark Resorts & Hotels – ett globalt hotellföretag, som har varit ett ledande amerikanskt företag inom hospitality i nästan 40 år. www.turtlebayresort.com, www.benchmarkresortsandhotels.com

För mer information, vänligen kontakta:
Even Frydenberg, VD
E-post: even.frydenberg@zaplox.com
Telefon: +32 468 07 88 02
Alternativt: ir@zaplox.com

Certified Adviser
Svensk Kapitalmarknadsgransking AB
E-post: ca@skmg.se
Telefon: +46 11 32 30 732

Om Zaplox
Zaplox är marknadsinnovatör av den kontaktfria mobila gästresan och mobila nyckeltjänster för den globala hotellmarknaden med en total marknadspotential om cirka 20 miljoner hotellrum. Zaplox är verksamma i Europa och Nordamerika och erbjuder en mjukvaruplattform för att hantera gästens hotellvistelse. Med Zaplox kan hotellen erbjuda kontaktfri självbetjäning vid in- och utcheckning, samt distribuera mobila nycklar för hotellrummen direkt till gästernas mobiltelefoner. Zaplox SaaS lösningar adderar funktionalitet till hotellets befintliga app, eller erbjuder Zaplox premium app som är ett kostnadseffektivt sätt för hotell att lansera sin egen app. Zaplox Kiosk hjälper hotell att erbjuda självbetjäning vid in- och utcheckning. Zaplox integreras med lås- och hotellsystem, och kan ersätta eller samexistera med nyckelkort. Zaplox grundades 2010 på IDEON Science Park Lund, Sverige och dess lösningar har ingått i leveransen av mer än 6,5 miljoner gästnätter. Zaplox aktie är noterad på Nasdaq First North Growth Market. zaplox.com.

You May Also Like…