Zaplox signerar avtal med välrenommerade The Woodlands Resort i Texas

Zaplox AB (publ) (”Zaplox”), som erbjuder hotell och kasinon en mobil gästresa för en smidig och engagerande gästupplevelse, meddelar att de ingått ett avtal med The Woodlands Resort & Conference Centre i The Woodlands, Texas. Avtalet som inkluderar både Zaplox Premium och Zaplox Kiosk gör det möjligt för The Woodlands Resort, med 402 rum att erbjuda sina gäster både en mobil gästresa och möjligheten att checka in via en kiosk vid ankomst till hotellet. Zaplox lösningar integreras här med Oracle Opera PMS, dormakaba låssystem och ALICE conciergeplattform.

The Woodlands Resort & Conference Centre är en erkänd AAA Four-Diamond Resort som blivit utnämnd till ett av de bästa hotellen i Texas av Condé Nast Traveler. The Woodlands Resort, med 402 rum väljer nu Zaplox Premium och Zaplox Kiosk för att erbjuda en mobil gästresa till sina gäster tillsammans med möjligheten att checka in via en kiosk vid ankomst. Zaplox Premium app integreras även med ALICE conciergeplattform och kan då erbjuda gästen möjligheten att kommunicera direkt med hotellet via appens chattfunktion för att beställa rumservice och andra tjänster från hotellet.

Zaplox kommer att leverera en lösning till The Woodlands Resort där hotellets gäster kan checka in, öppna sitt hotellrum med en mobil nyckel, ta del av hotellets concierge tjänster, checka ut och betala sin vistelse samt göra en ny reservation för en ny vistelse – allt i samma app. Utöver appen kommer The Woodlands Resort erbjuda sina gäster incheckning via kiosk, där gästen kan själv ställa ut sitt nyckelkort och även checka ut och betala sin vistelse direkt i kiosken.

”Det är mycket glädjande att The Woodlands Resort väljer Zaplox för sin digitala gästresa och den valda kombinationen med mobil incheckning och mobil nyckel tillsammans med vår kiosklösning ger hotellet de allra bästa förutsättningarna för förbättrad gästnöjdhet. När nu gästerna inte behöver stå i kö för att checka in och få sin nyckel till sitt hotellrum kan hotellet fokusera på att tillhandahålla mer intäktsgenererande tjänster vid rätt tidpunkt för gästen och direkt i appen. Vi ser fram emot att hjälpa The Woodlands Resort att genom sin nya digitala gästresa ge sina gäster en bättre gästupplevelse”, säger Magnus Friberg, VD, Zaplox AB

Planerad driftstart är januari 2020.

Om Woodlands Resort & Conference
The Woodlands Resort ligger ca 30 minuter från centrala Houston, Texas, i den mest natursköna delen av Texas. Hotellet etablerades 1973 av den amerikanska fastighetsutvecklaren och filantropen George P. Mitchell. Idag är The Woodlands Resort & Conference en av regionens mest uppskattade resorts, som erbjuder en underhållningsupplevelse för hela familjen, Forest Oasis, Lazy River & Waterpark, golfbanor och SPA. The Woodlands Resort ägs av The Howard Hughes Corporation som äger och förvaltar ett stort antal fastigheter, många inom Hospitality över hela USA. www.woodlandsresort.com

För mer information, vänligen kontakta:
Magnus Friberg, VD
E-post: magnus.friberg@zaplox.com
Telefon: +46 706 58 07 60
Alternativt: ir@zaplox.com

Västra Hamnen Corporate Finance AB är Certified Adviser för Zaplox AB (publ). Kontaktuppgifter ca@vhcorp.se, +46-40-200 250.

Om Zaplox
Zaplox hjälper hotell och semesterboenden att skapa en modern och lönsam mobil gästupplevelse. Zaplox är marknadsinnovatör av den mobila gästresan och mobila nyckeltjänster för den globala hotellmarknaden med en total marknadspotential om cirka 20 miljoner hotellrum. Zaplox är verksamma i Europa och Nordamerika och erbjuder en nyckelfärdig plattform för att hantera gästens hotellvistelse. Med hjälp av mobil teknologi erbjuder Zaplox ett ökat värde genom att hotellen får ett bättre sätt att göra in- och utcheckning, samt kan distribuera mobila nycklar för hotellrummen direkt till gästernas mobiltelefoner. Zaplox lösningar innehåller ett SDK (Software Development Kit) som gör det möjligt för hotell att lägga till Zaplox-funktionalitet till sin befintliga hotellapp, och Zaplox mobilapp som är ett kostnadseffektivt sätt för hotell att lansera sin egen app. Dessutom erbjuder Zaplox en kiosklösning för självbetjäning som hjälper till att leverera en friktionsfri gästresa. Zaplox lösningar sparar tid och kostnader och ger hotellet en direkt kommunikationskanal med gästen och möjlighet att generera ytterligare intäkter. Zaplox fungerar med alla större smartphone-plattformar, kan stödja lås och hotellsystem, och ersätta eller samexistera med nyckelkort och fysiska nycklar. Zaplox system har varit i kommersiellt bruk sedan 2011 i leveransen av mer än 2,5 miljoner gästnätter. Zaplox grundades 2010 på Ideon Science Park Lund, Sverige, och har kontor i Europa och USA. Zaplox aktie är noterad på Nasdaq First North Growth Market.

Ladda ner som PDF

You May Also Like…