Zaplox utser Jelena Dojcinovic till ny CFO

3 januari, 2024

Zaplox AB (”Zaplox”) har utsett Jelena Dojcinovic till ny CFO för bolaget med tillträde den 4 mars 2024. Jelena kommer närmast från rollen som Regional Finance Manager – Nordics på KellyDeli i Malmö. Ekonomichef sedan 2020, Christoffer Kralmark fortsätter i sin nuvarande roll fram till den 4 mars 2024 och kommer sedan att vara tillgänglig under en övergångsperiod för att säkerställa kontinuitet.

Jelena har bred erfarenhet från flertalet finansiella roller med ansvar för kostnadskontroll och koncernrapportering samt finansiell affärsanalys med fokus på förändringshantering och processkartläggning. Tidigare uppdrag innefattar bland andra konsultuppdrag för internationella och nationella bolag, bland dessa Oatly AB samt BMI AB – Icopal Entreprenad AB samt flertalet befattningar på Swep International AB, del av Dover Group.

Hon har studerat företagsekonomi vid Linneuniversitetet, Mittuniversitetet samt Högskolan i Gävle och har utöver detta utbildningar inom Lean Accounting & Back Office samt ledarskap.

“Jag ser fram emot att välkomna Jelena till oss på Zaplox och jag är övertygad om att hennes erfarenhet, affärsförståelse och personliga driv kommer att vara en stor tillgång för Bolaget, speciellt i den fas vi nu befinner oss i”, säger Tess Mattisson, President & CEO – Zaplox

För mer information, vänligen kontakta:
Tess Mattisson, President & CEO, Zaplox
Email: tess.mattisson@zaplox.com 
Telefon: +46 70 690 78 00
Alternativt: ir@zaplox.com

Certified Adviser för Zaplox är Svensk Kapitalmarknadsgranskning AB.

Om Zaplox
Zaplox är en ledande leverantör av digitala gästlösningar för hotellindustrin. Bolagets SaaS-plattform är designad för att förbättra gästupplevelsen och erbjuder en omfattande svit av produkter och tjänster, såsom incheckning och mobila nycklar. Zaplox plattform är ett värdefullt komplement till gästupplevelsen och hjälper hotellkedjor, resorts och kasinon i EMEA, Nordamerika och APAC att leverera en sömlös digital upplevelse. Zaplox grundades 2010 i Lund, Sverige, och har etablerat sig som en ledande innovatör i branschen, och för att ge sina kunders gäster den bästa möjliga upplevelsen från bokning till avresa. Bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market. För mer information besök gärna www.zaplox.com

You May Also Like…