Zaplox utökar samarbetet och levererar till samtliga CABINN Hotels

Zaplox Virtual Kiosk

Först ut att starta med Zaplox Mobile Kiosk är CABINN City Hotel med 352 rum i centrala Köpenhamn, vars gäster nu kommer att kunna checka in via kiosken och själva ställa ut ett nyckelkort. Avtalet omfattar CABINN Hotels nuvarande 10 hotell, City, Metro, Aalborg, Aarhus, Apartments, Esbjerg, Express, Odense, Scandinavia, Vejle samt kedjans nya CABINN Copenhagen som ska stå klart i slutet av 2019 med 1203 rum.

Zaplox Mobile Kiosk erbjuder de hotell som ännu inte har alla sina dörrlås förberedda för mobila nycklar att ändå få tillgång till det övriga tjänsteutbudet i Zaplox mobila gästresa, och samtidigt avlasta receptionen vid in- och utcheckning. Gästen kan nämligen direkt vid ankomst till hotellet checka in i kiosken och via en nyckelkortskodare som är kopplad till kiosken, ställa ut sitt nyckelkort och bege sig direkt till hotellrummet. Gästen undviker att köa i receptionen för att få sin hotellrumsnyckel och det sparar tid både för gästen och för hotellets personal, samtidigt som det ger möjligheter för mer värdeadderande service från hotellet.

”Det är mycket glädjande att vi får möjlighet att utöka vårt samarbete med CABINN Hotels genom att även leverera vår uppskattade Zaplox Mobile Kiosk lösning till alla deras hotell. Vi har under 2018 implementerat kiosker på ett flertal hotell med mycket positiva resultat. Zaplox Mobile Kiosk erbjuder en effektiv och enkel incheckning för gästen och en bra start på gästens hotellvistelse, kommenterar Magnus Friberg, VD på Zaplox.

Zaplox Mobile Kiosk är planerad att vara live på CABINN City Hotell i slutet av Q1, 2019. Zaplox har även tidigare kommunicerat ett avtal gällande mobila nycklar inom ramen för samarbetet med Expedia/Hotels.com för tre hotell i CABINN Hotel kedjan, Metro, Esbjerg och Vejle.

Om CABINN Hotels

CABINN skapades av ingenjör Niels Fennet vars idé var att placera hotell på centrala platser i städerna, där markpriset ofta är mycket högt – men å andra sidan minska rummets storlek något, så priset på det enskilda rummet fortfarande skulle vara lågt. Det första CABINN-hotellet, CABINN Express Hotel, öppnade 1990 på Frederiksberg i Köpenhamn. Idag har CABINN 10 hotell över hela Danmark med ca 3072 rum. Ytterligare ett hotell är under byggnation, CABINN Copenhagen som kommer ha 1203 rum. www.cabinn.com

Ladda ner som PDF

You May Also Like…