Zaplox utökar samarbetet med Arlo Hotels och levererar mobil gästresa till nya Arlo Midtown i New York

Zaplox AB (publ) (”Zaplox”), som erbjuder hotell och kasino en kontaktfri mobil gästresa för en smidig, säker och engagerande gästupplevelse, meddelar att Arlo Hotels återigen väljer Zaplox mobila gästresa när man i april 2021 slår upp portarna till nybyggda Arlo Midtowns med 489 rum mitt på Manhattan, New York. Hotellkedjan har erbjudit sina gäster en mobil gästresa sedan 2018, då kedjans första hotell gick i drift med Zaplox lösning. På Arlo Midtown integreras Zaplox med Oracle Opera PMS, dormakaba låssystem och betalningssystem från Shift4.

Arlo Hotels är en hotellkedja med fyra befintliga hotell och ytterligare två hotell under byggnation, alla lokaliserade i USA. Sedan 2018 erbjuder Arlo Hotels nuvarande New York hotell, Arlo SoHo med 325 rum och Arlo NoMad med 249 rum, sina hotellgäster Zaplox kontaktfria mobila gästresa med mobil in- och utcheckning, mobil nyckel och betalning direkt i hotellets egen app.

Arlo Hotels ägs av Quadrum Global med flertalet hotellfastigheter i USA och som inriktar sig på hotellkoncept som tar med den urbana resenären på den imaginära upplevelsen av att vara en lokalinvånare. När nytillskottet Arlo Midtown slår upp portarna till sina 489 nyproducerade rum i april kan gästerna checka in och använda den mobila nyckeln i Arlo Midtowns egen app. Den moderna hotellgästens förväntningar på en kontaktfri digital gästresa med snabb tillgänglighet direkt i den egna telefonen kan därmed tillgodoses samtidigt som hotellets strävan efter att leverera en framåtblickande och mer personlig hotellupplevelse anpassad efter gästen kan infrias.

”Vi är mycket stolta över att Arlo Hotels återigen ger oss förtroendet att leverera en mobil gästresa till deras nya hotell. Zaplox mobila gästresa har varit i drift på Arlo Hotels i flera år och att de nu väljer att vidareutveckla lösningen även för Arlo Midtown är för oss en mycket viktig bekräftelsen på att vi adderar ett tydligt värde för både hotellet och deras gäster. Arlo Midtown kan nu redan från dag ett erbjuda sina gäster en smidig och personlig hotellupplevelse som går helt i linje med hotellets övriga fokus på modernitet och bekvämlighet”, säger Even Frydenberg, VD Zaplox

Om Arlo Hotels
Arlo Hotels vänder sig till den urbana hotellgästen som söker en lyxig och stilfull hemmaupplevelse på bortaplan. Med fyra boutiquehotell i New York och Miami och ytterligare två på väg, levererar hotellkedjan en bekväm tillflyktsort att utgå från i jakten på det lokala kultur- och konstupplevelserna. Arlo Hotels ägs av Quadrum Global, ett fastighetutvecklings- och investeringsbolag verksamt i både USA och Europa. https://www.arlohotels.com

För mer information, vänligen kontakta:
Even Frydenberg, VD
E-post: even.frydenberg@zaplox.com
Telefon: +32 468 07 88 02
Alternativt: ir@zaplox.com

Certified Adviser
Svensk Kapitalmarknadsgransking AB
E-post: ca@skmg.se
Telefon: +46 11 32 30 732

Om Zaplox
Zaplox hjälper hotell och semesterboenden att skapa en modern och lönsam mobil gästupplevelse. Zaplox är marknadsinnovatör av den kontaktfria mobila gästresan och mobila nyckeltjänster för den globala hotellmarknaden med en total marknadspotential om cirka 20 miljoner hotellrum. Zaplox är verksamma i Europa och Nordamerika och erbjuder en mjukvaruplattform för att hantera gästens hotellvistelse. Med Zaplox kan hotellen erbjuda kontaktfri självbetjäning vid in- och utcheckning, samt distribuera mobila nycklar för hotellrummen direkt till gästernas mobiltelefoner. Zaplox SaaS lösningar adderar funktionalitet till hotellets befintliga app, eller erbjuder Zaplox premium app som är ett kostnadseffektivt sätt för hotell att lansera sin egen app. Zaplox Kiosk hjälper hotell att erbjuda självbetjäning vid in- och utcheckning. Zaplox lösningar integreras med lås- och hotellsystem, och kan ersätta eller samexistera med nyckelkort. Zaplox grundades 2010 på IDEON Science Park Lund, Sverige, och har kontor i Europa och USA. Zaplox aktie är noterad på Nasdaq First North Growth Market. zaplox.com.

You May Also Like…

Quick guide: How mobile keys work

Quick guide: How mobile keys work

July 2024In an era where technology is reshaping every facet of our lives, the hospitality industry is no exception....