Zaplox nu i Finland – levererar mobil nyckelapp till Finlands bästa spa, Levi Hotel Spa Resort

Zaplox AB (publ) (”Zaplox”), som erbjuder en mobil gästresa för en kontaktfri, säker och engagerande gästupplevelse, meddelar att de ska leverera sin mobila nyckelapp Premium 1 till finska Levi Hotel Spa Resort med totalt 280 rum. Gäster på Levi Hotel Spa Resort kommer framöver att kunna använda en mobil nyckel för att öppna dörren till sitt hotellrum och andra faciliteter samt ta del av hotellinformation och erbjudande i hotellets egen app.
 
Levi Hotel Spa Resort består av Levi Hotel Spa med 203 rum och Design Hotel Levi med 77 rum, totalt 280 rum och är ett fyrstjärnigt hotell med tillgång till ski-in/ski-out, nära Levi skidort Kittilä, Lappland. Levi Hotel Spa Resort är utsett till Finlands bästa hotellspa 2021 av World Spa Awards. Detta är första hotell & spa kunden i Finland som väljer Zaplox nya mobila nyckelapp.

Zaplox Premium 1 app är en mycket uppskattad lösning som ger hotell möjlighet att erbjuda en mobil gästresa med mobila nycklar utan att behöva en integration till sitt affärssystem (PMS) utan endast med hotellets låssystem. Den fullt ut varumärkesprofilerade appen levererar en uppskattad gästresa som, förutom en mobil nyckel till hotellrummet, spat eller gymmet också inkluderar ett digitalt hotellkompendium, erbjudanden, gästkommunikation och länkar för att boka nästa vistelse.

”Vi är mycket glada över att nu också leverera våra lösningar i Finland och att dessutom inleda det hela med att leverera vår uppskattade mobila nyckelapp till Finlands bästa Spa 2021. Lösningen ett bra första val för hotell som önskar kombinera en egen app med en mobil nyckel. Förutom att det är en smidig lösning är leveranstiden kort, under 30 dagar vilket också gör att våra kunder kan lansera sin app snabbt och därefter successivt vidareutveckla appens innehåll och erbjudanden. Idag är nyckelappen i drift hos många av våra hotellkunder, från mindre oberoende storstadshotell till större resorts och kasinos. Vi ser fram emot att ytterligare förhöja Levi Hotel Spa Resorts välrenommerade gästupplevelse med en mobil gästresa”, säger Even Frydenberg, VD Zaplox.

Om Levi Hotel Spa Resort

Levi Hotel Spa Resort består av två hotell som sida vid sida delar samma resortfaciliteter – reception, fyra restauranger, Spa Water World samt konferensfaciliteter. Levi Hotel Spa har 203 rum belägna i tio separata byggnader runt en gemensam innergård. En majoritet av rummen är mysiga familjerum för fyra personer och standard dubbel- eller tvåbäddsrum. Superior-rum och juniorsviter i hotell-byggnaden Ounas erbjuder en högre klass av boende för en Levi-semester. Det andra hotellet Design Hotel Levi är ett konstverk med 77 elegant designade dubbelrum, loft och sviter i fyra våningar. Buffet Restaurant Ahku, Classic Pizza Restaurant och Fine Dining Restaurant Kekäle är uppskattade restauranger. www.levihotelspa.fi

För mer information, vänligen kontakta:
Even Frydenberg, VD
E-post: even.frydenberg@zaplox.com 
Telefon: +32 468 07 88 02
Alternativt: ir@zaplox.com

CertifiedAdviser
Svensk Kapitalmarknadsgransking AB
E-post: ca@skmg.se
Telefon: +46 11 32 30 732

Om Zaplox
Zaplox är marknadsinnovatör av den kontaktfria mobila gästresan och mobila nyckeltjänster för den globala hotellmarknaden med en total marknadspotential om cirka 20 miljoner hotellrum. Zaplox är verksamma i Europa och Nordamerika och erbjuder en mjukvaruplattform för att hantera gästens hotellvistelse. Med Zaplox kan hotellen erbjuda kontaktfri självbetjäning vid in- och utcheckning, samt distribuera mobila nycklar för hotellrummen direkt till gästernas mobiltelefoner. Zaplox SaaS lösningar adderar funktionalitet till hotellets befintliga app, eller erbjuder Zaplox premium app som är ett kostnadseffektivt sätt för hotell att lansera sin egen app. Zaplox Kiosk hjälper hotell att erbjuda självbetjäning vid in- och utcheckning. Zaplox integreras med lås- och hotellsystem, och kan ersätta eller samexistera med nyckelkort. Zaplox grundades 2010 på IDEON Science Park Lund, Sverige, och har kontor i Europa och USA. Zaplox aktie är noterad på Nasdaq First North Growth Market. zaplox.com

You May Also Like…