Zaplox levererar kontaktfri mobil gästresa till The Jefferson Hotel i Richmond

Zaplox AB (publ) (”Zaplox”), som erbjuder hotell och kasinon en mobil gästresa för en smidig och engagerande gästupplevelse, meddelar att The Jefferson Hotel väljer Zaplox mobila gästresa med in- och utcheckning och mobila nycklar. The Jeffersson Hotel, ett 5-stjärnigt hotell med 186 rum i centrala Richmond, Virginia, USA vill erbjuda sina gäster kontaktfri incheckning i en egen app. Zaplox lösning integreras här med Oracle Opera affärssystem och med låssystem från dormakaba.

The Jeffersons Hotel, som grundades 1895, är ett 5-stjärnigt lyxhotell i centrala Richmond, Virginia vars hotellrum är utrustade som exklusiva lägenheter. Hotellet är ett uppskattat resmål och speciellt känt för förstklassiga Lemaire Restaurant och deras Sunday Champagne Brunch.

Zaplox avtal med Jefferson Hotel gäller Zaplox mobila gästresa som inkluderar mobil in- och utcheckning samt mobila nycklar, erbjudanden och hotellinformation levererat i en egen app. Hotellet kan nu erbjuda sina gäster en kontaktfri vistelse, där gästerna inte behöver stå i kö och trängas för att checka in för att få sin nyckel eller för att checka ut. Den mobila nyckeln till hotellrummet finns tillgänglig i gästens mobiltelefon under hela vistelsen, och då behövs inte längre fysiska nyckelkort, vilket också minskar risken för smittspridning. I appen finns även funktionalitet för gästkommunikation vilket ser till att gästerna kan kommunicera med hotellet digitalt för beställningar, bokningar eller generell information.

Den pågående COVID-19 pandemin har haft stor inverkan på hotellindustrin så också på Jefferson Hotels som varit stängt under en kort tid. När de nu öppnar upp igen vill de emotse gästernas krav på säkerhet samt följa branschens rekommendationer och erbjuda ett kontaktfritt alternativ, som ur smittspridningssynpunkt förbättrar gästsäkerheten.

”Vi är mycket glada för att The Jefferson Hotel har valt Zaplox mobila gästresa. Det är ett anrikt och exklusivt hotell som kombinerar den mer traditionella vistelsen med ny teknik för en säkrare och bättre gästupplevelse. Fler och fler hotell in den här kategorin väljer mobila lösningar för att tillgodose gästernas behov av en kontaktfri vistelse och för tillhandahålla bra service dygnet runt, men också för att det är ett kostnadseffektivt alternativ som gör att hotellen kan minska personalstyrkan vid in- och utcheckning”, säger Magnus Friberg, VD, Zaplox AB

Om The Jefferson Hotel
The Jefferson Hotel byggdes 1895 och ligger i hjärtat av centrum av Richmond, Virginia, USA. Hotellet ingår i Historic Hotels of America och Preferred Hotels and Resorts Legend Collection. Gäster på The Jefferson kan njuta av kostnadsfri transport i centrum, tillgång till fitnesscenter och inomhuspool. Jefferson är också hem till den välrenommerade Lemaire Restaurant, TJ’s Restaurant och kända ”Afternoon Tea” på The Jefferson och Richmonds mest berömda Sunday Champagne Brunch. jeffersonhotel.com.

För mer information, vänligen kontakta:
Magnus Friberg, VD
E-post: magnus.friberg@zaplox.com
Telefon: +46 706 58 07 60,
Alternativt: ir@zaplox.com

Certified Adviser
Svensk Kapitalmarknadsgransking AB
E-post: ca@skmg.se
Telefon: +46 11 32 30 732

You May Also Like…