Zaplox har presenterat sina mobila nyckeltjänster på HITEC tillsammans med partners

Zaplox AB (publ) (”Zaplox”) – marknadsinnovatören för mobila nyckeltjänster – har deltagit på världens största teknikmässa för hotellbranschen, HITEC. Mässan hölls i Toronto 26 – 29 juni, med över 6500 besökare från cirka 65 länder. Zaplox presenterade sina mobila nyckeltjänster tillsammans med samarbetspartners.

Under fyra dagar, 26 – 29 juni, hölls den årliga HITEC-mässan. Detta år var Toronto värd och Zaplox var på plats för första gången som utställare tillsammans med sina partners. Mässan är världens största teknikmässa för hotellbranschen och detta år samlades 366 utställande företag och mer än 6500 besökare.

Digitaliseringen inom hotellbranschen har tagit fart ordentligt, och mässan gav prov på detta inom flera områden, inte minst inom det som kallas den digitala gästresan, det vill säga hur gästen upplever och kommer i kontakt med hotellet från bokning och incheckning till utcheckning. Zaplox’ lösningar bygger på gästernas mobila beteende, och skapar helt nya möjligheter för hotellen att nå gästen och bygga relationen via gästens mobil före, under och efter vistelsen.

Magnus Friberg, VD på Zaplox kommenterar:

”Vi deltar i år tillsammans med våra låspartners och vi ser en förskjutning i attityd hos besökarna jämfört med föregående år då vi besökte HITEC i New Orleans. I år finns en större medvetenhet hos hotellen kring mobilens möjligheter att skapa en smidig gästupplevelse, och vi har träffat många potentiella framtida hotellkunder, som vi nu kommer att arbeta med att följa upp under hösten.”

Om Zaplox: Marknadsinnovatör inom mobila nyckeltjänster för den globala hotellmarknaden. Zaplox arbetar över hela världen och erbjuder hotellbranschen ett säkert och effektivt system genom en mobil nyckelapp eller ett SDK (Software Development Kit) för att hantera gästens hotellvistelse. Med hjälp av mobil teknologi erbjuder Zaplox hotell och deras gäster ett ökat värde genom att hotellen får ett bättre sätt att göra in- och utcheckning, samt kan distribuera mobila nycklar för hotellrummen direkt till gästernas mobiltelefoner. Lösningen fungerar på alla större smartphone-plattformar, kan stödja lås, hotellsystem och access-system, och kan ersätta eller samexistera med nyckelkort, kodlås och fysiska nycklar. Zaplox’ system har varit i kommersiellt bruk sedan 2011 i leveransen av mer än 1,5 miljoner gästnätter. Zaplox grundades 2010 på Ideon Science Park Lund, Sverige, och har kontor i Europa och USA.

Zaplox’ aktie är listad på Nasdaq Stockholm First North. Sedermera Fondkommission är utsedd till Certified Adviser för Zaplox.

För mer information om Zaplox, vänligen kontakta:

Magnus Friberg, VD
E-post: magnus.friberg@zaplox.com
Telefon: +46706580760
www.zaplox.com

Ladda ner som PDF

You May Also Like…