Zaplox anställer Bo-Göran Jaxelius som Chief Financial Officer

Zaplox AB (publ) (”Zaplox”) – marknadsinnovatören för mobila nyckeltjänster – anställer Bo-Göran Jaxelius som Chief Financial Officer (CFO). Han tillträder en heltidstjänst under september 2017. Jonas Edelswärd som innehaft en CFO-tjänst på halvtid avslutar samtidigt sitt konsultuppdrag enligt avtal. 

Zaplox förstärker teamet med en CFO på heltid och anställer välmeriterade Bo-Göran Jaxelius, som tillträder under september 2017. Bo-Göran Jaxelius har bland annat en bakgrund som finanschef på Precise Biometrics, och mångårig erfarenhet från andra mjukvarubolag såsom IIOX, Scalado och Decuma som finanschef och VD. Tjänsten ökar därmed från den halvtidstjänst som Jonas Edelswärd haft, men som han på grund av andra engagemang inte kan utöka.  Magnus Friberg, VD för Zaplox, kommenterar:

”Vi växer och behöver förstärka, och är därför glada över att kunna välkomna Bo-Göran som har djup och relevant kunskap och erfarenhet som CFO på tillväxtbolag. Jag vill även passa på att tacka Jonas för den mycket fina insats som han har gjort på Zaplox under det senaste halvåret.”

Om Zaplox: Marknadsinnovatör inom mobila nyckeltjänster för den globala hotellmarknaden. Zaplox arbetar över hela världen och erbjuder hotellbranschen ett säkert och effektivt system genom en mobil nyckelapp eller ett SDK (Software Development Kit) för att hantera gästens hotellvistelse. Med hjälp av mobil teknologi erbjuder Zaplox hotell och deras gäster ett ökat värde genom att hotellen får ett bättre sätt att göra in- och utcheckning, samt kan distribuera mobila nycklar för hotellrummen direkt till gästernas mobiltelefoner. Lösningen fungerar på alla större smartphone-plattformar, kan stödja lås, hotellsystem och access-system, och kan ersätta eller samexistera med nyckelkort, kodlås och fysiska nycklar. Zaplox’ system har varit i kommersiellt bruk sedan 2011 i leveransen av mer än 1,5 miljoner gästnätter. Zaplox grundades 2010 på Ideon Science Park Lund, Sverige, och har kontor i Europa och USA.

Zaplox’ aktie är listad på Nasdaq Stockholm First North. Sedermera Fondkommission är utsedd till Certified Adviser för Zaplox.

För mer information om Zaplox, vänligen kontakta:

Magnus Friberg, VD
E-post: magnus.friberg@zaplox.com
Telefon: +46706580760
www.zaplox.com

Ladda ner som PDF

You May Also Like…

Quick guide: How mobile keys work

Quick guide: How mobile keys work

July 2024In an era where technology is reshaping every facet of our lives, the hospitality industry is no exception....