Zaplox första kund i Sydafrika

Zaplox AB (”Zaplox”) levererar Zaplox SDK med mobila nycklar till 2Ten Hotel i Sibasa, Sydafrika. Hotellet har valt Zaplox för att kunna erbjuda sina gäster en snabbare och smidigare incheckning där gästen får en mobil nyckel för att öppna hotellrumsdörren med sin smartphone. Zaplox lösning integreras med protel PMS och dormakaba låssystem.

2Ten Hotel i Sibasa, Sydafrika väljer Zaplox SDK med mobila nycklar för att kunna erbjuda en snabbare och smidigare incheckning och tillgänglighet för sina gäster. Hotellet, med ca 100 rum och konferensanläggning, har valt affärssystemet, protel PMS i kombination med hotellets egna app levererad av appbolaget EPI-USE Africa. Det är Zaplox partnerskap med protel hotelsoftware som initierat avtalet där Zaplox SDK nu tillhandahåller mobila nycklar som integreras med protel PMS och hotellets låssystem från dormakaba.

När nu gästen får en mobil nyckel direkt i sin smartphone och inte behöver köa i receptionen för att få sin hotellrumsnyckel sparar det tid både för gästen och för hotellets personal, samtidigt som det ger utrymme för mer värdeadderande service.

”Det är vårt globala partnerskap och integrationer med protel hotelsoftware och dormakaba som har gett resultat och vi gläds över att kunna erbjuda vår mobila gästresa nu även i Sydafrika som är en marknad med många hotell. Vi hoppas nu att detta första hotell i Sydafrika skall ge samma effekt som vi tidigare sett när Zaplox ingått avtal med en kund i en ny region och att fler hotell följer efter”, kommenterar Magnus Friberg, VD på Zaplox. 

Lansering är planerad under Q4 2018.

Om 2Ten Hotel
2Ten Hotel är ett fyrstjärnigt hotell i hjärtat av Sibasa, lokaliserat i Limpopo-provinsen i Sydafrika. Namnet har en historisk anknytning då städer i Sydafrika tidigare tilldelades nummer före namn. Staden Sibasa fick nummer 210, och hotellet 2Ten Hotel, med ca 100 rum, är nu placerat precis var civilisationen startade i området. De spektakulära omgivningarna erbjuder Phifhidi vattenfall, Kruger National Park, Makonde Mountain och Maphungubwe National Heritage Park. Hotellet erbjuder även en konferensanläggning för ca 350 gäster. www.2tenhotel.com

För mer information om Zaplox, vänligen kontakta:
Magnus Friberg, VD
E-post: magnus.friberg@zaplox.com
Telefon: +46 706 58 07 60
Alternativt: ir@zaplox.com

Om Zaplox
Zaplox hjälper hotell och semesterboenden att skapa en modern och lönsam mobil gästupplevelse. Zaplox är marknadsinnovatör av den mobila gästresan och mobila nyckeltjänster för den globala hotellmarknaden med en total marknadspotential om cirka 20 miljoner hotellrum. Zaplox är verksamma i Europa och Nordamerika och erbjuder en nyckelfärdig plattform för att hantera gästens hotellvistelse. Med hjälp av mobil teknologi erbjuder Zaplox ett ökat värde genom att hotellen får ett bättre sätt att göra in- och utcheckning, samt kan distribuera mobila nycklar för hotellrummen direkt till gästernas mobiltelefoner. Systemet sparar tid och kostnader och ger hotellet en direkt kommunikationskanal med gästen och möjlighet att generera ytterligare intäkter. Zaplox fungerar med alla större smartphone-plattformar, kan stödja lås och hotellsystem, och ersätta eller samexistera med nyckelkort, kodlås och fysiska nycklar. Zaplox system har varit i kommersiellt bruk sedan 2011 i leveransen av mer än 2 miljoner gästnätter. Zaplox grundades 2010 på Ideon Science Park Lund, Sverige, och har kontor i Europa och USA. Zaplox aktie är noterad på Nasdaq Stockholm First North. Sedermera Fondkommission är utsedd till Certified Adviser för Zaplox

Ladda ner som PDF

You May Also Like…

Quick guide: How mobile keys work

Quick guide: How mobile keys work

July 2024In an era where technology is reshaping every facet of our lives, the hospitality industry is no exception....