Zaplox första kund i Sydafrika

2Ten Hotel i Sibasa, Sydafrika väljer Zaplox SDK med mobila nycklar för att kunna erbjuda en snabbare och smidigare incheckning och tillgänglighet för sina gäster. Hotellet, med ca 100 rum och konferensanläggning, har valt affärssystemet, protel PMS i kombination med hotellets egna app levererad av appbolaget EPI-USE Africa. Det är Zaplox partnerskap med protel hotelsoftware som initierat avtalet där Zaplox SDK nu tillhandahåller mobila nycklar som integreras med protel PMS och hotellets låssystem från dormakaba.

När nu gästen får en mobil nyckel direkt i sin smartphone och inte behöver köa i receptionen för att få sin hotellrumsnyckel sparar det tid både för gästen och för hotellets personal, samtidigt som det ger utrymme för mer värdeadderande service.

”Det är vårt globala partnerskap och integrationer med protel hotelsoftware och dormakaba som har gett resultat och vi gläds över att kunna erbjuda vår mobila gästresa nu även i Sydafrika som är en marknad med många hotell. Vi hoppas nu att detta första hotell i Sydafrika skall ge samma effekt som vi tidigare sett när Zaplox ingått avtal med en kund i en ny region och att fler hotell följer efter, kommenterar Magnus Friberg, VD på Zaplox. 

Lansering är planerad under Q4 2018.

Om 2Ten Hotel

2Ten Hotel är ett fyrstjärnigt hotell i hjärtat av Sibasa, lokaliserat i Limpopo-provinsen i Sydafrika. Namnet har en historisk anknytning då städer i Sydafrika tidigare tilldelades nummer före namn. Staden Sibasa fick nummer 210, och hotellet 2Ten Hotel, med ca 100 rum, är nu placerat precis var civilisationen startade i området. De spektakulära omgivningarna erbjuder Phifhidi vattenfall, Kruger National Park, Makonde Mountain och Maphungubwe National Heritage Park. Hotellet erbjuder även en konferensanläggning för ca 350 gäster. www.2tenhotel.com

Ladda ner som PDF

You May Also Like…