Välkända Hotel Tylösand i Halmstad väljer Lundbaserade Zaplox mobila gästresa med mobila nycklar

Zaplox AB (publ) (”Zaplox”), som erbjuder hotell och kasinon en kontaktfri mobil gästresa för en smidig, säker och engagerande gästupplevelse, meddelar att Hotel Tylösand i Halmstad, med 230 rum tecknat ett avtal för Zaplox mobila gästresa – ett kontaktfritt, mobilt alternativ för in- och utcheckning, mobila nycklar, betalning och erbjudanden. Hotellets gäster kan framöver hantera sin vistelse direkt i hotellets egen app. Zaplox mobila gästresa integreras med låssystem från ASSA ABLOY Global Solutions och Oracle Opera PMS.

Tylösand är en av Sveriges mest kända badorter och är berömt bland annat för sin drygt 4 kilometer långa sandstrand. Hotel Tylösand, med 230 rum är en mycket uppskattad pärla precis vid stranden i Tylösand. Under 2020 firades att det är 100 år sedan AB Tylösands Havsbad bildades och 25 år sedan Björn Nordstrand och Per Gessle tog över som ägare och startade en ny spännande resa för Hotel Tylösand.

Med Zaplox mobila gästresa, Premium 3 kan Hotel Tylösand ge sina gäster möjlighet att checka in och ut i hotellets egen skräddarsydda app. Appen erbjuder även en mobil nyckel för att öppna hotellrumsdörren, vilken även kan ge tillgång till andra gästfaciliteter, som exempelvis gym eller spa. Med en mobil gästresa kan gästerna själva avgöra när de vill checka in, ta del av information eller kommunicera med hotellet. Samtidigt kan hotell-personalen prioritera aktiviteter och tjänster som förhöjer gästupplevelsen, när gästen själv hanterar in- och utcheckning i appen. Tillgången till uppdaterad hotellinformation, tillsammans med erbjudanden i den egna mobiltelefonen gör att gästen har full kontroll över sin egen vistelse oavsett var denne befinner sig.

”Vi ser fram emot att leverera Zaplox kontaktfria mobila gästresa till fantastiska Hotel Tylösand. Det är inspirerande att samarbeta med ett hotell som förstår vikten av digitalisering och att prioritera ny teknik och innovation. Nu mer än någonsin är en digital eller mobil gästresa avgörande för gästupplevelsen, då gästerna vill ha möjlighet att nyttja ett kontaktfritt digitalt alternativ för in- och utcheckning. Fördelarna är många både för gästen och hotellet, och förutom att gästen kan hantera stora delar av sin vistelse direkt i appen, kan hotellet också göra information om erbjudanden och intäktsgenererande tjänster tillgängliga när gästen önskar ta del av dem”, säger Even Frydenberg, VD Zaplox

Zaplox Premium 3 integreras med Oracle Opera PMS och låssystem från ASSA ABLOY Global Solutions.

Om Hotel Tylösand
Hotel Tylösand ägs sedan 1995 av Per Gessle och Björn Nordstrand, som sedan dess har skapat ett av västkustens mest unika upplevelsecenter där modernt hotellboende kompletteras med ett flertal innovativa och högklassiga restauranger, ett branschledande spa, konferensanläggningar, Sveriges största konstgalleri med inriktning på modern fotokonst och ett pulserande nöjesliv. Allt med den vidsträckta Tylösandstranden precis utanför. www.tylosand.se

För mer information, vänligen kontakta:
Even Frydenberg, VD
E-post: even.frydenberg@zaplox.com eller ir@zaplox.com
+32 468 07 88 02

Certified Adviser
Svensk Kapitalmarknadsgransking AB
ca@skmg.se, +46 11 32 30 732

Om Zaplox
Zaplox är marknadsinnovatör av den kontaktfria mobila gästresan och mobila nyckeltjänster för den globala hotellmarknaden med en total marknadspotential om cirka 20 miljoner hotellrum. Zaplox är verksamma i Europa och Nordamerika och erbjuder en mjukvaruplattform för att hantera gästens hotellvistelse. Med Zaplox kan hotellen erbjuda kontaktfri självbetjäning vid in- och utcheckning, samt distribuera mobila nycklar för hotellrummen direkt till gästernas mobiltelefoner. Zaplox SaaS-lösningar adderar funktionalitet till hotellets befintliga app, eller erbjuder Zaplox premium app som är ett kostnadseffektivt sätt för hotell att lansera sin egen app. Zaplox Kiosk hjälper hotell att erbjuda självbetjäning vid in- och utcheckning. Zaplox integreras med lås- och hotellsystem, och kan ersätta eller samexistera med nyckelkort. Zaplox grundades 2010 på IDEON Science Park Lund, Sverige, och har kontor i Europa och USA. Zaplox aktie är noterad på Nasdaq First North Growth Market. zaplox.com.

You May Also Like…