Hotel Lundia erbjuder mobil gästresa med Zaplox Premium

Zaplox samarbete med Hotel Lundia i Lund går nu in i nästa spännande fas när Hotel Lundia lanserar in- och utcheckning och mobila nycklar till hotellets gäster fullt ut. Det är Zaplox Premium som tillhandahåller funktionaliteten för Hotel Lundias nya mobila gästresa.

Hotel Lundia är ett välkänt och omtyckt affärshotell i Lund där Zaplox lösningar för en mobil gästresa har testats sedan förra året. Nu genomför hotellet en större lansering i samband med att deras app blir tillgänglig för alla hotellets gäster. Lundias app erbjuder mobil incheckning, mobil nyckel för att öppna dörren till hotellrummet samt mobil utcheckning där gästen även kan betala sin hotellräkning i appen.

Det är Zaplox Premium som Hotel Lundia valt för att kunna leverera en smidig och effektiv mobil gästresa så att gästen inte behöver köa i hotellreceptionen. Zaplox levererar en designad app för både iOS och Android som integreras med hotellets boknings- och administrationssystem, Oracle Property Management System och låssystem från SALTO Systems.

Zaplox mobila nycklar medför flera fördelar både för gästen och hotellet. Gästen har en mobil nyckel till sitt hotellrum tillgängligt i mobilen och hotellet kan sänka sina kostnader för borttappade och avmagnetiserade plastnycklar. Även möjligheten att direkt kommunicera med gästen via deras mobiltelefon förbättras. Via appen kommunicerar hotellet enkelt och träffsäkert sina relevanta erbjudanden, praktisk information och smarta tjänster vilket underlättar vistelsen för gästen.

”Vårt samarbete går nu in i nästa fas när Hotell Lundia lanserar sin app fullt ut till sina gäster. Zaplox levererar en lösning som ger gästen utökad service via mobilen vid rätt tillfälle och samtidigt öppnar upp nya intäktsmöjligheter för hotellet. Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet och erbjuda mobil in- och utcheckning samt mobila nycklar på fler av Lundias systerhotell, säger Magnus Friberg VD Zaplox.

Om Lundia gruppen

Hotel Lundia startades 1968 i Lund av bröderna Leif och Urban Paulsson. Redan från början låg fokus på att erbjuda affärsresenären modern teknik, bekvämlighet och bra service. Det betyder att man har lång erfarenhet av att optimera alla de där små detaljerna som gör att gästens vistelse blir så bekväm och effektiv som möjligt. I dag drivs hotellet av VD Maria Paulsson Rickle. Familjen Paulsson driver även hotellen Grand Hotel och Hotel Finn i Lund.

För mer information om Zaplox, vänligen kontakta:

Magnus Friberg, VD
E-mail: magnus.friberg@zaplox.com
Tel: +46706580760
Alternativt: ir@zaplox.com

Om Zaplox

Zaplox hjälper hotell och semesterboenden att skapa en modern och lönsam mobil gästupplevelse. Zaplox är marknadsinnovatör inom mobila nyckeltjänster för den globala hotellmarknaden med en total marknadspotential om 20 miljoner hotellrum. Zaplox arbetar över hela världen och erbjuder en nyckelfärdig plattform som inkluderar en mobil nyckelapp, Premium eller ett Zaplox SDK för att hantera gästens hotellvistelse. Med hjälp av mobil teknologi erbjuder Zaplox ett ökat värde genom att hotellen får ett bättre sätt att göra in- och utcheckning, samt kan distribuera mobila nycklar för hotellrummen direkt till gästernas mobiltelefoner. Systemet sparar tid och kostnader och ger hotellet en direkt kommunikationskanal med gästen och möjlighet att generera ytterligare intäkter.

Zaplox fungerar på alla större smartphone-plattformar, kan stödja lås och hotellsystem, och ersätta eller samexistera med nyckelkort, kodlås och fysiska nycklar. Zaplox system har varit i kommersiellt bruk sedan 2011 i leveransen av mer än 1,5 miljoner gästnätter. Zaplox grundades 2010 på Ideon Science Park Lund, Sverige, och har kontor i Europa och USA. Zaplox aktie är noterad på Nasdaq Stockholm First North. Sedermera Fondkommission är utsedd till Certified Adviser för Zaplox.

Ladda ner som PDF

You May Also Like…