Oracle Hospitality väljer Zaplox mobila gästresa för ITB 2018

Oracle Hospitality, världens största leverantör av affärssystem för reseindustrin, väljer Zaplox som partner för att presentera lösningar för check-in/ut och mobila nyckeltjänster under ITB Berlin 2018. Det är Zaplox starka och certifierade integration med Oracle OPERA Property Management System (PMS) som fortsätter att öppna upp för många spännande globala partnersamarbeten.

Den globala reseindustrin genomgår just nu en stor förändring. Utvecklingen inom hotell och reseindustrin pekar i samma riktning som redan skett inom flygindustrin där incheckning via mobilen idag är mycket vanlig. Zaplox befinner sig i en spännande fas där efterfrågan för mobila nycklar med mobil check-in/ut placerar Zaplox lösning i framkant av utvecklingen inom reseindustrin.

ITB Berlin 2018, den 7-11 mars, är Europas största mässa för den globala reseindustrin, med nära 160 000 besökare. Här möter beslutsfattare, experter och inköpare, mer än 10 000 utställare från 180 länder från exempelvis; hotell, turistorganisationer, researrangörer, bokningsportaler med flera.

”Zaplox är inbjudna av Oracle Hospitality för att demonstrera lösningar för check-in/ut och mobila nyckeltjänster. Det är ett fantastiskt tillfälle att presentera värdet våra lösningar levererar både för gäst och hotell i en mobil gästresa. Vårt nära partnerskap med Oracle Hospitality skapar nya affärsmöjligheter samtidigt som det driver utveckling och efterfrågan framåt”, säger Magnus Friberg, VD Zaplox.

Det är Zaplox certifierade integration med världens mest använda PMS system, Oracles OPERA som ligger till grund för samarbetet. Det är Zaplox Premium APP och SDK* som integreras med Oracle Opera Property Management System, för en komplett mobil gästupplevelse: bokningar, meddelanden före ankomst, mobil incheckning, tillgång till hotellrum med mobil nyckel, och mobil utcheckning.

Magnus Friberg, VD på Zaplox kommenterar: ”Idag bokas ca 50% av resorna via mobilen och då blir det naturligt för gästerna att fortsätta att använda mobilen när de är på resa för att checka in på hotellet, öppna dörren med nyckeln i mobilen samt att checka ut och betala via mobilen. Alla hotellgäster måste checka in/ut och få en nyckel till sitt rum, därför är Zaplox lösning helt central för att kunna erbjuda en modern och effektiv mobil gästresa.”

Mer om ITB 2018 på https://www.itb-berlin.de/en/

Om Zaplox: Marknadsinnovatör inom mobila nyckeltjänster för den globala hotellmarknaden, en marknad som omsätter ca 450 miljarder dollar årligen*. Zaplox arbetar över hela världen och erbjuder en nyckelfärdig plattform som inkluderar en mobil nyckelapp eller ett Zaplox SDK* för att hantera gästens hotellvistelse. Med hjälp av mobil teknologi erbjuder Zaplox ett ökat värde genom att hotellen får ett bättre sätt att göra in- och utcheckning, samt kan distribuera mobila nycklar för hotellrummen direkt till gästernas mobiltelefoner. Systemet sparar tid och kostnader och ger hotellet en direkt kommunikationskanal med gästen och möjlighet att generera ytterligare intäkter. Zaplox fungerar på alla större smartphone-plattformar, kan stödja lås och hotellsystem, och ersätta eller samexistera med nyckelkort, kodlås och fysiska nycklar. Zaplox system har varit i kommersiellt bruk sedan 2011 i leveransen av mer än 1,5 miljoner gästnätter. Zaplox grundades 2010 på Ideon Science Park Lund, Sverige, och har kontor i Europa och USA. Zaplox aktie är noterad på Nasdaq Stockholm First North. Sedermera Fondkommission är utsedd till Certified Adviser för Zaplox.

 *Software Development KIt

*Statista.com

 

För mer information om Zaplox, vänligen kontakta:
Magnus Friberg, VD
E-mail: magnus.friberg@zaplox.com
Tel: +46706580760

You May Also Like…