Zaplox live med rumsnycklar i Apple Wallet på Clarion Hotel Post

Med start idag kan gäster på Clarion Hotel Post i Göteborg smidigt och säkert lägga till sin rumsnyckel i Apple Wallet på sin Iphone eller Apple Watch för att sedan med ett knapptryck låsa upp sitt hotellrum. Lanseringen är ett samarbete mellan Zaplox och ASSA ABLOY Global Solutions och genom den blir Strawberry en av de första hotellkedjorna att erbjuda funktionaliteten utanför Nordamerika. 

I december 2022 ingick Strawberry ett avtal med Zaplox som innebär att Zaplox hanterar mobila nycklar för hotellkedjan. Redan i början av 2023 gick de första hotellen live med Zaplox mobila nycklar och under HITEC som gick av stapeln i Toronto i juni 2023 kommunicerade Zaplox och ASSA ABLOY Global Solutions att man samarbetar för att lansera rumsnycklar i Apple Wallet på det första Strawberry hotellet. 

Från och med idag är lösningen live och gäster som bor på Clarion Hotel Post i Göteborg kan nu lägga till sin rumsnyckel i Apple Wallet på sin Iphone eller Apple Watch. En funktionalitet som gör hotellupplevelsen och gästresan ännu smidigare. 

“Zaplox mission är att ligga i framkant vad gäller den senaste teknologin för att erbjuda våra kunder lösningar som möjliggör en smidigare och bättre upplevelse för sina hotellgäster. Vi är därför mycket glada över att nu kunna möjliggöra nästa generationen mobila nycklar till gästerna som checkar in på Clarion Hotel Post. Att Strawberry dessutom är en av de första hotellkedjorna som erbjuder denna funktionalitet utanför Nordamerika gör oss lite extra stolta.”, säger Tess Mattisson, President & CEO Zaplox.  

För mer information, vänligen kontakta:
Tess Mattisson, President & CEO, Zaplox
Email: tess.mattisson@zaplox.com
Telefon: +46 70 690 78 00
Alternativt: ir@zaplox.com

Certified Adviser för Zaplox är Svensk Kapitalmarknadsgranskning AB.

Om Zaplox

Zaplox är en ledande leverantör av digitala gästlösningar för hotellindustrin. Bolagets SaaS-plattform är designad för att förbättra gästupplevelsen och erbjuder en omfattande svit av produkter och tjänster, såsom incheckning och mobila nycklar. Zaplox plattform är ett värdefullt komplement till gästupplevelsen och hjälper hotellkedjor, resorts och kasinon i EMEA, Nordamerika och APAC att leverera en sömlös digital upplevelse. Zaplox grundades 2010 i Lund, Sverige, och har etablerat sig som en ledande innovatör i branschen, och för att ge sina kunders gäster den bästa möjliga upplevelsen från bokning till avresa. Bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market. För mer information besök gärna www.zaplox.com.

You May Also Like…