Zaplox utökar samarbetet och levererar till samtliga CABINN Hotels

Zaplox AB (publ) (”Zaplox”) har tecknat ett nytt avtal gällande leverans av Zaplox Mobile Kiosk till danska CABINN Hotels. Hotellkedjan väljer Zaplox kiosk-lösning för att kunna erbjuda sina gäster en snabbare och enklare incheckning där gästen själv kan skapa ett nyckelkort till hotellrummet. Avtalet omfattar samtliga befintliga och nya hotell på totalt 3788 rum. Zaplox Mobile Kiosk integreras med Oracle Opera PMS och ASSA ABLOY låssystem.

Först ut att starta med Zaplox Mobile Kiosk är CABINN City Hotel med 352 rum i centrala Köpenhamn, vars gäster nu kommer att kunna checka in via kiosken och själva ställa ut ett nyckelkort. Avtalet omfattar CABINN Hotels nuvarande 10 hotell, City, Metro, Aalborg, Aarhus, Apartments, Esbjerg, Express, Odense, Scandinavia, Vejle samt kedjans nya CABINN Copenhagen som ska stå klart i slutet av 2019 med 1203 rum.

Zaplox Mobile Kiosk erbjuder de hotell som ännu inte har alla sina dörrlås förberedda för mobila nycklar att ändå få tillgång till det övriga tjänsteutbudet i Zaplox mobila gästresa, och samtidigt avlasta receptionen vid in- och utcheckning. Gästen kan nämligen direkt vid ankomst till hotellet checka in i kiosken och via en nyckelkortskodare som är kopplad till kiosken, ställa ut sitt nyckelkort och bege sig direkt till hotellrummet. Gästen undviker att köa i receptionen för att få sin hotellrumsnyckel och det sparar tid både för gästen och för hotellets personal, samtidigt som det ger möjligheter för mer värdeadderande service från hotellet.

”Det är mycket glädjande att vi får möjlighet att utöka vårt samarbete med CABINN Hotels genom att även leverera vår uppskattade Zaplox Mobile Kiosk lösning till alla deras hotell. Vi har under 2018 implementerat kiosker på ett flertal hotell med mycket positiva resultat. Zaplox Mobile Kiosk erbjuder en effektiv och enkel incheckning för gästen och en bra start på gästens hotellvistelse”, kommenterar Magnus Friberg, VD på Zaplox.

Zaplox Mobile Kiosk är planerad att vara live på CABINN City Hotell i slutet av Q1, 2019. Zaplox har även tidigare kommunicerat ett avtal gällande mobila nycklar inom ramen för samarbetet med Expedia/Hotels.com för tre hotell i CABINN Hotel kedjan, Metro, Esbjerg och Vejle.

Om CABINN Hotels
CABINN skapades av ingenjör Niels Fennet vars idé var att placera hotell på centrala platser i städerna, där markpriset ofta är mycket högt – men å andra sidan minska rummets storlek något, så priset på det enskilda rummet fortfarande skulle vara lågt. Det första CABINN-hotellet, CABINN Express Hotel, öppnade 1990 på Frederiksberg i Köpenhamn. Idag har CABINN 10 hotell över hela Danmark med ca 3072 rum. Ytterligare ett hotell är under byggnation, CABINN Copenhagen som kommer ha 1203 rum. www.cabinn.com

För mer information om Zaplox, vänligen kontakta:
Magnus Friberg, VD
E-post: magnus.friberg@zaplox.com
Telefon: +46 706 58 07 60
Alternativt: ir@zaplox.com

Om Zaplox
Zaplox hjälper hotell och semesterboenden att skapa en modern och lönsam mobil gästupplevelse. Zaplox är marknadsinnovatör av den mobila gästresan och mobila nyckeltjänster för den globala hotellmarknaden med en total marknadspotential om cirka 20 miljoner hotellrum. Zaplox är verksamma i Europa och Nordamerika och erbjuder en nyckelfärdig plattform för att hantera gästens hotellvistelse. Med hjälp av mobil teknologi erbjuder Zaplox ett ökat värde genom att hotellen får ett bättre sätt att göra in- och utcheckning, samt kan distribuera mobila nycklar för hotellrummen direkt till gästernas mobiltelefoner. Systemet sparar tid och kostnader och ger hotellet en direkt kommunikationskanal med gästen och möjlighet att generera ytterligare intäkter. Zaplox fungerar med alla större smartphone-plattformar, kan stödja lås och hotellsystem, och ersätta eller samexistera med nyckelkort, kodlås och fysiska nycklar. Zaplox system har varit i kommersiellt bruk sedan 2011 i leveransen av mer än 2 miljoner gästnätter. Zaplox grundades 2010 på Ideon Science Park Lund, Sverige, och har kontor i Europa och USA. Zaplox aktie är noterad på Nasdaq Stockholm First North. Sedermera Fondkommission är Certified Adviser för Zaplox.

Ladda ner som PDF

You May Also Like…

Quick guide: How mobile keys work

Quick guide: How mobile keys work

July 2024In an era where technology is reshaping every facet of our lives, the hospitality industry is no exception....