Zaplox signerar avtal med USA-baserade boutiquehotell

Zaplox AB (”Zaplox”) – marknadsinnovatören för mobila nyckeltjänster – har signerat ett avtal med en hotellaktör som driver två ledande boutiquehotell i New York, USA. Zaplox levererar en lösning med mobilapp och administrationsportal för att hantera mobila nycklar och kommunikation med hotellens gäster.

Zaplox har tecknat avtal med en hotellaktör som driver två välrenommerade boutiquehotell i New York, USA. Zaplox’ lösning möjliggör dels en effektiv hantering av nyckeldistribution, dels en proaktiv kommunikation med de boende under deras vistelse. Hotellen ligger i framkant vad gäller service och erbjudanden till sina gäster, något som stöds av Zaplox’ system. Lösningen levereras tillsammans med en etablerad samarbetspartner i USA. Magnus Friberg, VD för Zaplox, kommenterar:

”Vi har inlett flera samarbeten på USA-marknaden sedan 2015, och avtalet med den New York-baserade hotellaktören är ett resultat av ett sådant samarbete. Vi är givetvis mycket nöjda med att vi nu går i mål med ytterligare ett kundprojekt i USA.”

Zaplox erbjuder mobila nyckeltjänster till framför allt hotellmarknaden och har lösningar i kommersiell drift sedan 2011. Bolaget har precis förstärkt närvaron i USA med en rekrytering av Emma Dupont som Sales Director North America. Magnus Friberg sammanfattar:

”Vi är väl förberedda för den digitalisering som nu sker inom hotellbranschen, genom integrationer till alla de större globala låsleverantörerna och affärssystemsleverantörerna. Vi har också en expertis inom området smarta och effektiva mobila nyckeltjänster för olika typer av behov, och ett starkt team för att driva vår försäljning framåt.”

För mer information om Zaplox

Magnus Friberg, VD
E-post: magnus.friberg@zaplox.com
Telefon: +46706580760
www.zaplox.com

Zaplox AB – Marknadsinnovatör inom mobila nyckeltjänster sedan 2010
Zaplox arbetar över hela världen och erbjuder hotell och företag en lösning med mobila nycklar och värdeskapande tjänster via smartphone genom hotellets app som man enkelt laddar ner. Zaplox system har varit i kommersiellt bruk sedan 2011 och är installerat på hotell, semesteranläggningar och kontor. Det fungerar på alla större smartphone-plattformar. Systemet kan stödja lås, hotellsystem och access-system, och kan ersätta eller samexistera med nyckelkort, kodlås och fysiska nycklar. Zaplox grundades 2010 på Ideon Science Park Lund, Sverige, och har kontor i Europa och USA.

Ladda ner som PDF

You May Also Like…