Zaplox rekryterar Emma Dupont som Sales Director North America för att accelerera expansionsplaner

Zaplox AB (Zaplox), marknadsinnovatör av mobila nyckeltjänster för hotellmarknaden, meddelar idag att man utnämner Emma Dupont till rollen som Sales Director North America. Med denna utnämning tar Zaplox ännu ett steg på vägen mot att implementera sina ambitiösa tillväxtplaner för USA-marknaden. Emma Dupont startar sin anställning på Zaplox 1 maj 2017.

Intresset för mobila nyckelapplikationer på hotellmarknaden har växt snabbt under de senaste åren. Zaplox har utvecklat och anpassat sin heltäckande plattform och arbetar globalt med att hjälpa hotell och semesteranläggningar att implementera en mobil gästupplevelse. Lösningen erbjuder många möjligheter för branschen att maximera kundnöjdheten och utnämningen av Emma Dupont, som har en bred marknadserfarenhet från bland annat Expedia Inc, garanterar en djup förståelse för marknadens behov och utmaningar. Emma Dupont kommer att ansvara för försäljningen i USA.

”Vår Sales Director North America är vårt ansikte utåt på denna marknad. Det handlar om att driva försäljningen och att bygga långsiktiga relationer med alla våra intressenter. Vi är mycket glada över att kunna förstärka vårt globala team med Emma Dupont på denna nyckelposition”, säger Magnus Friberg, VD på Zaplox.

”Jag ser fram emot att arbeta för Zaplox, expandera den befintliga kundportföljen och bygga vidare på affären i USA. Det här är ett fantastiskt tillfälle för mig att arbeta i ett starkt, globalt team på en dynamisk marknad. Jag uppskattar att få vara del av ett företag med en global målbild och en förmåga att driva marknadsinnovation”, kommenterar Emma Dupont.

Zaplox AB – Marknadsinnovatör inom mobila nyckeltjänster sedan 2010

Zaplox arbetar över hela världen och erbjuder hotell och företag en lösning med mobila nycklar och värdeskapande tjänster via smartphone genom hotellets app som man enkelt laddar ner. Zaplox system har varit i kommersiellt bruk sedan 2011 och är installerat på hotell, semesteranläggningar och kontor. Det fungerar på alla större smartphone-plattformar. Systemet kan stödja lås, hotellsystem och access-system, och kan ersätta eller samexistera med nyckelkort, kodlås och fysiska nycklar. Zaplox grundades 2010 på Ideon Science Park Lund, Sverige, och har kontor i Europa och USA.

För mer information om Zaplox kontakta:

Magnus Friberg, VD
E-post: magnus.friberg@zaplox.com
Telefon: +46706580760
www.zaplox.com

Ladda ner som PDF

You May Also Like…