Zaplox tecknar avtal med PREM Group för leverans av mobil gästresa till 25 hotell i Europa

Zaplox AB (publ) (”Zaplox”), som erbjuder hotell och kasinon en kontaktfri mobil gästresa för en smidig, säker och engagerande gästupplevelse, meddelar att de tecknat avtal med PREM Group, en ledande irländsk operatör av hotell och servicelägenheter. Avtalet gäller leverans av Zaplox mobila gästresa till 25 av PREM Groups hotell lokaliserade i Storbritannien, Irland, Belgien och Nederländerna, med totalt 1 602 rum.

Zaplox avtal med PREM Group är ett resultat av Zaplox strategiska fokus på att fortsatt utöka bolagets närvaro i Europa. Zaplox ska leverera bolagets kompletta mobila gästresa till 25 av PREM Groups hotell på Irland, i Storbritannien, Belgien och Nederländerna, med totalt 1 602 rum.

PREM Group kommer framöver att kunna ge sina gäster möjlighet att hantera in- och utcheckning i gruppens egen profilerade app tillsammans med en mobil nyckel för att öppna hotellrumsdörren samt ge tillgång till andra faciliteter. Detta innebär att gäster inte längre behöver stå i kö för att checka in och få sin nyckel, rumsnyckeln finns i stället tillgänglig digitalt i appen direkt efter incheckning och kan enkelt delas elektroniskt med medresenärer i samma reservation. För PREM Group integreras Zaplox Premium 3 app med Oracle Opera PMS och låssystem från ASSA Abloy Global Solutions.

”Vi är mycket stolta över att PREM Group väljer Zaplox mobila gästresa för en stor del av sina hotell i Europa. Återhämtningen på den europeiska hotellmarknaden ökar successivt och allt fler hotellkedjor, såsom PREM Group är nu redo att ta beslut för mobila lösningar. Hotellindustrins digitala transformation pågår med full kraft på alla Zaplox marknader och vi ser fram emot att leverera en ännu bättre gästupplevelse och en mobil gästresa till PREM Group”, säger Tess Mattisson, VD Zaplox

Först ut med att gå i drift med gruppens nya mobila gästresa blir Premier Suites hotell i Dublin, Irland och i Rotterdam, Nederländerna.

Om PREM Group

PREM Group har etablerat flera företag som verkar inom besöksnäringen. De tillhandahåller olika nivåer av stöd till hotellägare från kompletta förvaltningskontrakt till stöd med intäktshantering, digital marknadsföring eller affärsutveckling. Gruppen hyr och förvaltar 34 hotell och servicelägenhetsfastigheter på 24 platser i Europa. PREM Group och PREM Hospitality arbetar med välkända varumärken såsom Holiday Inn, Holiday Inn Express och Small Luxury Hotels of the World, men äger och förvaltar även egna varumärken, såsom Leopold Hotels och deras varumärke för servicelägenheter, Premier Suites. www.premgroup.com

För mer information, vänligen kontakta:

Tess Mattisson, VD
E-post: tess.mattisson@zaplox.com
Telefon: +46 70 690 78 00
Alternativt: ir@zaplox.co

Certified Adviser
Svensk Kapitalmarknadsgransking AB
E-post: ca@skmg.se
Telefon: +46 11 32 30 732

Om Zaplox
Zaplox hjälper hotell och semesterboenden att skapa en modern och lönsam mobil gästupplevelse. Zaplox är marknadsinnovatör av den kontaktfria mobila gästresan och mobila nyckeltjänster för den globala hotellmarknaden med en total marknadspotential om cirka 20 miljoner hotellrum. Zaplox är verksamma i Europa och Nordamerika och erbjuder en mjukvaruplattform för att hantera gästens hotellvistelse. Med Zaplox kan hotellen erbjuda kontaktfri självbetjäning vid in- och utcheckning, samt distribuera mobila nycklar för hotellrummen direkt till gästernas mobiltelefoner. Zaplox SaaS lösningar adderar funktionalitet till hotellets befintliga app, eller erbjuder Zaplox premium app som är ett kostnadseffektivt sätt för hotell att lansera sin egen app. Zaplox Kiosk hjälper hotell att erbjuda självbetjäning vid in- och utcheckning. Zaplox integreras med lås- och hotellsystem, och kan ersätta eller samexistera med nyckelkort. Zaplox grundades 2010 på IDEON Science Park Lund, Sverige, och har kontor i Europa och USA. Zaplox aktie är noterad på Nasdaq First North Growth Market. zaplox.com.

You May Also Like…