Zaplox mobila gästresa nu i drift på La Cantera Resort & Spa i USA

Zaplox AB (publ) (”Zaplox”), som erbjuder hotell och kasinon en mobil gästresa för en smidig och engagerande gästupplevelse, meddelar att bolagets mobila gästresa nu är i drift på La Cantera Resort & Spa i San Antonio, Texas, USA. La Cantera, som har 496 rum tecknade avtal med Zaplox i maj 2020 och kan nu välkomna sina gäster med mobil in- och utcheckning och mobila nycklar. Zaplox gästresa är integrerad med Oracle Opera PMS och låssystem från dormakaba.

Zaplox kontaktfria mobila gästresa är nu i drift på La Cantera Resort & Spa i San Antonio, USA. Hotellets gäster kan checka in i La Canteras egen app och öppna hotellrumsdörren med hotellets mobila nyckel direkt i appen. La Cantera Resort & Spa är en AAA® Four Diamond lyxresort med många återkommande gäster, som nu också kan göra en ny reservation direkt i La Canteras app. Gäster behöver inte längre stå i kö till receptionen för att få sitt nyckelkort, ej heller hantera ett sådant utan kan checka in redan innan de anländer till hotellet och gå direkt till rummet utan att behöva trängas med andra gäster.

COVID-19 pandemin ställer nya krav på hotellets gästsäkerhet och med Zaplox mobila gästresa kan La Cantera tillhandahålla ett kontaktfritt alternativ till sina gäster. Lösningen avlastar också hotellets personal och ger tid för personalen att prioritera mer intäktsgivande service och ger gästerna frihet att själva avgöra när och om man vill interagera med hotellets personal eller andra gäster.

”Det är mycket glädjande att La Cantera nu är i drift med sin egen hotellapp och kan erbjuda sina gäster en kontaktfri möjlighet för in- och utcheckning med en mobil nyckel. Vi är övertygade om att hotell och resorts som La Cantera, med stora ytor och olika typer av logimöjligheter kan med hjälp av en mobil gästresa skapa bättre förutsättningar att attrahera fler gäster och öka sin beläggning i närtid”, säger Even Frydenberg, interim VD Zaplox.

Zaplox pressmeddelande avseende avtalet med La Cantera kommunicerades i maj 2020.

Om La Cantera Resort & SPA
La Cantera Resort & Spa i San Antonio, Texas ligger i The Hill Country och kombinerar upplevelsen av boutiquehotell med fördelarna av att vara en lyxig semesterort. Hotellet har 496 rum, 34 villor i boutiquestil, fem pooler, två mästerskapsgolfbanor, Loma de Vida Spa & Wellness – ett 2 323 kvm spa och 12 restauranger. La Cantera Resort & Spa rankas som tionde bästa resort i USA och i Readers ‘Choice Awards 2019 av Condé Nast Traveler listades La Cantera Resort & Spa som nummer #1 i Southwest & Texas och #8 i USA.

För mer information, vänligen kontakta:
Even Frydenberg, VD
E-post: even.frydenberg@zaplox.com
Telefon: +32 468 07 88 02
Alternativt: ir@zaplox.com

Certified Adviser
Svensk Kapitalmarknadsgransking AB
E-post: ca@skmg.se
Telefon: +46 11 32 30 732

Om Zaplox
Zaplox hjälper hotell och semesterboenden att skapa en modern och lönsam mobil gästupplevelse. Zaplox är marknadsinnovatör av den kontaktfria mobila gästresan och mobila nyckeltjänster för den globala hotellmarknaden med en total marknadspotential om cirka 20 miljoner hotellrum. Zaplox är verksamma i Europa och Nordamerika och erbjuder en mjukvaruplattform för att hantera gästens hotellvistelse. Med Zaplox kan hotellen erbjuda självbetjäning vid in- och utcheckning, samt distribuera mobila nycklar för hotellrummen direkt till gästernas mobiltelefoner. Zaplox lösningar innehåller ett SDK (Software Development Kit) som gör det möjligt för hotell att lägga till Zaplox-funktionalitet till sin befintliga hotellapp, och Zaplox mobilapp som är ett kostnadseffektivt sätt för hotell att lansera sin egen app. Dessutom erbjuder Zaplox en kiosklösning för självbetjäning som hjälper till att leverera en friktionsfri gästresa. Zaplox fungerar med alla större smartphoneplattformar, kan stödja lås och hotellsystem, och ersätta eller samexistera med nyckelkort och fysiska nycklar. Zaplox system har varit i kommersiellt bruk sedan 2011 i leveransen av mer än 3,5 miljoner gästnätter. Zaplox grundades 2010 på IDEON Science Park Lund, Sverige, och har kontor i Europa och USA. Zaplox aktie är noterad på Nasdaq First North Growth Market. zaplox.com.

You May Also Like…

Quick guide: How mobile keys work

Quick guide: How mobile keys work

July 2024In an era where technology is reshaping every facet of our lives, the hospitality industry is no exception....