Zaplox mobila gästresa live på ARLO Hotels i New York

ARLO Hotels på Manhattan i New York är så kallade ”livsstilshotell” där ARLO SoHo med 325 rum och ARLO NoMad 249 rum nu är i drift med Zaplox mobila gästresa. Ytterligare ett hotell ARLO Midtown med 494 rum är under uppstart. När nu ARLO Hotels kan erbjuda sina gäster en smidig och effektiv mobil gästresa skapas flera fördelar både för gästen och hotellet. Gästerna kan checka in via mobilen och få en mobil nyckel till sitt hotellrum tillgängligt i mobilen och hotellet kan sänka sina kostnader för borttappade och avmagnetiserade plastnycklar. Med Zaplox mobila gästresa elimineras väntetiden för in- och utcheckning och gästerna kan snabbt och säkert få tillgång till sitt rum med hjälp av en mobil nyckel i deras smartphone samt få specialerbjudanden, göra betalningar och boka sin nästa vistelse. På ARLO integreras Zaplox lösning med ASSA Abloy Hospitality låssystem och Oracle Opera PMS.

”Nu kan ARLO Hotels aktivt erbjuda sina gäster en mobil gästresa. Vi är dedikerade till lösningar och partnerskap som hjälper hotell att leverera en smidig gästupplevelse samt driva nya intäktsmöjligheter, öka gästlojaliteten, få positiva recensioner och nöjda gäster. ARLO Hotels och deras ägare Quadrum Global driver ett innovativt och spännande hotellkoncept och vi ser fram emot att fortsatt vara med utveckla deras mobila gästresa på fler hotell i USA, kommenterar Magnus Friberg, VD på Zaplox.

Om ARLO Hotels

ARLO Hotels är en kedja av boutiquehotell i centrala New York som vänder sig till den urbana resenären som vill bo på hotell med unik design och lyxiga bekvämligheter. Med önskan att vara varje New York besökares egna vardagsrum erbjuder kedjan designerutformade mikro-rum med allt en gäst behöver på en mindre yta. ARLO Hotels ägs av Quadrum Global, ett investeringsbolag i fastighetsbranschen som inriktar sig bland annat på hotellmarknaden och som idag har ett drygt 20-tal fastigheter i USA och i Europa. www.arlohotels.com

Ladda ner som PDF

You May Also Like…