Zaplox mobila gästresa live på ARLO Hotels i New York

Zaplox AB (”Zaplox”) meddelar att Zaplox mobila gästresa är i kommersiell drift på ARLO Hotels i New York, enligt tidigare kommunicerat avtal. Den välkända boutique hotellkedjan i centrala New York kan nu erbjuda en mobil gästresa för sina hotell genom Zaplox Premium lösning med mobil incheckning, mobila nycklar och mobil utcheckning inklusive betalning till sina gäster. Zaplox lösning integreras med låssystem från ASSA Abloy Hospitality och Oracle Opera PMS och olika betalningsalternativ.

ARLO Hotels på Manhattan i New York är så kallade ”livsstilshotell” där ARLO SoHo med 325 rum och ARLO NoMad 249 rum nu är i drift med Zaplox mobila gästresa. Ytterligare ett hotell ARLO Midtown med 494 rum är under uppstart. När nu ARLO Hotels kan erbjuda sina gäster en smidig och effektiv mobil gästresa skapas flera fördelar både för gästen och hotellet. Gästerna kan checka in via mobilen och få en mobil nyckel till sitt hotellrum tillgängligt i mobilen och hotellet kan sänka sina kostnader för borttappade och avmagnetiserade plastnycklar. Med Zaplox mobila gästresa elimineras väntetiden för in- och utcheckning och gästerna kan snabbt och säkert få tillgång till sitt rum med hjälp av en mobil nyckel i deras smartphone samt få specialerbjudanden, göra betalningar och boka sin nästa vistelse. På ARLO integreras Zaplox lösning med ASSA Abloy Hospitality låssystem och Oracle Opera PMS.

”Nu kan ARLO Hotels aktivt erbjuda sina gäster en mobil gästresa. Vi är dedikerade till lösningar och partnerskap som hjälper hotell att leverera en smidig gästupplevelse samt driva nya intäktsmöjligheter, öka gästlojaliteten, få positiva recensioner och nöjda gäster. ARLO Hotels och deras ägare Quadrum Global driver ett innovativt och spännande hotellkoncept och vi ser fram emot att fortsatt vara med utveckla deras mobila gästresa på fler hotell i USA, kommenterar Magnus Friberg, VD på Zaplox.

Om ARLO Hotels
ARLO Hotels är en kedja av boutiquehotell i centrala New York som vänder sig till den urbana resenären som vill bo på hotell med unik design och lyxiga bekvämligheter. Med önskan att vara varje New York besökares egna vardagsrum erbjuder kedjan designerutformade mikro-rum med allt en gäst behöver på en mindre yta. ARLO Hotels ägs av Quadrum Global, ett investeringsbolag i fastighetsbranschen som inriktar sig bland annat på hotellmarknaden och som idag har ett drygt 20-tal fastigheter i USA och i Europa. www.arlohotels.com

För mer information om Zaplox, vänligen kontakta:
Magnus Friberg, VD
E-post: magnus.friberg@zaplox.com
Telefon: +46 706 58 07 60
Alternativt: ir@zaplox.com

Om Zaplox
Zaplox hjälper hotell och semesterboenden att skapa en modern och lönsam mobil gästupplevelse. Zaplox är marknadsinnovatör av den mobila gästresan och mobila nyckeltjänster för den globala hotellmarknaden med en total marknadspotential om cirka 20 miljoner hotellrum. Zaplox är verksamma i Europa och Nordamerika och erbjuder en nyckelfärdig plattform för att hantera gästens hotellvistelse. Med hjälp av mobil teknologi erbjuder Zaplox ett ökat värde genom att hotellen får ett bättre sätt att göra in- och utcheckning, samt kan distribuera mobila nycklar för hotellrummen direkt till gästernas mobiltelefoner. Systemet sparar tid och kostnader och ger hotellet en direkt kommunikationskanal med gästen och möjlighet att generera ytterligare intäkter.

Zaplox fungerar med alla större smartphone-plattformar, kan stödja lås och hotellsystem, och ersätta eller samexistera med nyckelkort, kodlås och fysiska nycklar. Zaplox system har varit i kommersiellt bruk sedan 2011 i leveransen av mer än 2 miljoner gästnätter. Zaplox grundades 2010 på Ideon Science Park Lund, Sverige, och har kontor i Europa och USA. Zaplox aktie är noterad på Nasdaq Stockholm First North. Sedermera Fondkommission är utsedd till Certified Adviser för Zaplox.

Ladda ner som PDF

You May Also Like…

Quick guide: How mobile keys work

Quick guide: How mobile keys work

July 2024In an era where technology is reshaping every facet of our lives, the hospitality industry is no exception....