Zaplox inleder samarbete med Northwind Canada Inc.

Samarbetet skapar förutsättningar för de cirka 800 hotell, de flesta lokaliserade i Nordamerika, som idag arbetar i Maestro PMS att utveckla sin mobila gästresa så att gästerna slipper att köa i receptionen för att checka in, få sin nyckel till hotellrummet eller checka ut och betala hotellnatten. Zaplox integration ger stora fördelar för respektive hotell när desamma vill erbjuda en mobil nyckel till sina gäster, då hotellet kan skicka en mobil nyckel till gästen direkt till deras mobiltelefon, vilket leder till tidsvinster för både hotell och gäst samt att besvär för gästerna och kostnader för hotellet förknippade med borttappade och avmagnetiserade nyckelkort kan minskas eller helt undvikas. Därutöver ger Zaplox lösning även nya intäktsmöjligheter för de anslutna hotellen, i form av merförsäljning med exempelvis erbjudanden från restaurangen och uppgraderingserbjudande till bättre rum direkt till gästens mobil.

”Vi ser ett accelererande intresse från hotellen och deras partners för att kunna erbjuda en smidig och effektiv mobil gästresa. Tillsammans med Northwind levererar vi nu en kraftfull och konkurrenskraftig lösning som ger hotell med Maestro PMS en stor fördel i kampen om gästens lojalitet och upplevelse”, säger Magnus Friberg, VD Zaplox.

Med Zaplox lösningar blir det enklare för hotell med Maestro PMS att erbjuda in- och utcheckning, samt mobila nycklar – tjänster som idag är centrala i en mobil gästresa. Idag bokas ca 50% av alla resor via mobilen och det är ett naturligt steg för gästen att fortsätta att använda mobilen för att checka in på hotellet, öppna dörren med nyckeln i mobilen samt att checka ut och betala sin vistelse.

”Vi fortsätter att etablera partnerskap med marknadsledande PMS-leverantörer och utvecklar vårt erbjudande för en mobil gästresa globalt. Partnerskapet med Northwind och Maestro PMS öppnar upp nya samarbetsmöjligheter och stärker vår konkurrenskraft på den nordamerikanska marknaden. Dessutom ökar samarbetet nyttan med Zaplox system och utgör ett attraktivt erbjudande till Maestros kunder”, kommenterar Magnus Friberg, VD Zaplox.

 I samband med att partnersamarbetet inleds medverkar Zaplox på Maestro PMS Partner Conference i Toronto i April, 2018.

Om Maestro
Northwind med Maestro PMS är en privatägd internationell leverantör av PMS-system, med huvudkontor i Markham, Ontario, Kanada. Bolaget har en kundbas som spänner över 20 länder. Maestro har idag cirka 800 anslutna hotell, med fokus på Nordamerika. För mer info, besök: http://www.maestropms.com/ 

Ladda ner som PDF

You May Also Like…