Zaplox ingår avtal med Union Hotels i Slovenien

Union Hotels har 4 hotell i centrala Ljubljana och det är det fyrstjärniga Central Hotel som är först ut med att erbjuda en mobila gästresa med Zaplox Premium lösning. Central Hotels gäster kan framöver checka in och ut via mobilen och få en mobil nyckel till sitt hotellrum vilket helt eliminerar väntetiden för in- och utcheckning. Gästerna kommer också att kunna ta del av specialerbjudanden, göra betalningar och boka kommande vistelser direkt i sin smartphone. Inledningsvis kan hotellet effektivisera in- och utcheckning samt även sänka sina kostnader för borttappade och avmagnetiserade plastnycklar. På Central Hotel integreras Zaplox lösning med lås från ASSA ABLOY Hospitality och med Oracle Opera Property Management System.

Det är mycket glädjande att Union Hotels har beslutat sig för att erbjuda sina kunder en mobil gästresa. Vi vet att Zaplox lösningar förbättrar gästens upplevelse och samtidigt underlättar hotellets verksamhet. Vår plattform är skalbar och möjliggör tids- och kostnadsbesparingar samt genererar nya intäktsmöjligheter och nöjda gäster. Vi ser fram emot att öppna upp nya möjligheter för Union Hotels gäster och deras personal”, kommenterar Magnus Friberg, VD på Zaplox.

Lansering av Union Hotels mobila gästresa är planerad till Q1, 2019.

Om Union Hotels

Union Hotels-gruppen består av fyra hotell, Grand Hotel Union, Grand Hotel Union Business, Hotel Lev och Central Hotel, som alla är belägna i Ljubljana, Slovenien. Sammantaget erbjuder Union Hotel 596 hotellrum i olika kategorier och 30 konferenssalar och mötesrum. Union Hotels strävar efter att tillhandahålla en hög hotellstandard och medverka till det sociala livet för Sloveniens huvudstad. www.union-hotels.eu

Ladda ner som PDF

You May Also Like…