Zaplox ingår avtal med Union Hotels i Slovenien

Zaplox AB (”Zaplox”) har ingått avtal med Union Hotels i Ljubljana, Slovenien. Hotellet har valt Zaplox mobila gästresa med mobil incheckning, mobila nycklar och mobil utcheckning inklusive betalning för sina 4 hotell med totalt 596 rum i centrala Ljubljana. Zaplox lösning integreras med låssystem från ASSA ABLOY Hospitality och med Oracle Opera PMS.

Union Hotels har 4 hotell i centrala Ljubljana och det är det fyrstjärniga Central Hotel som är först ut med att erbjuda en mobila gästresa med Zaplox Premium lösning. Central Hotels gäster kan framöver checka in och ut via mobilen och få en mobil nyckel till sitt hotellrum vilket helt eliminerar väntetiden för in- och utcheckning. Gästerna kommer också att kunna ta del av specialerbjudanden, göra betalningar och boka kommande vistelser direkt i sin smartphone. Inledningsvis kan hotellet effektivisera in- och utcheckning samt även sänka sina kostnader för borttappade och avmagnetiserade plastnycklar. På Central Hotel integreras Zaplox lösning med lås från ASSA ABLOY Hospitality och med Oracle Opera Property Management System.

”Det är mycket glädjande att Union Hotels har beslutat sig för att erbjuda sina kunder en mobil gästresa. Vi vet att Zaplox lösningar förbättrar gästens upplevelse och samtidigt underlättar hotellets verksamhet. Vår plattform är skalbar och möjliggör tids- och kostnadsbesparingar samt genererar nya intäktsmöjligheter och nöjda gäster. Vi ser fram emot att öppna upp nya möjligheter för Union Hotels gäster och deras personal”, kommenterar Magnus Friberg, VD på Zaplox.

Lansering av Union Hotels mobila gästresa är planerad till Q1, 2019.

Om Union Hotels
Union Hotels-gruppen består av fyra hotell, Grand Hotel Union, Grand Hotel Union Business, Hotel Lev och Central Hotel, som alla är belägna i Ljubljana, Slovenien. Sammantaget erbjuder Union Hotel 596 hotellrum i olika kategorier och 30 konferenssalar och mötesrum. Union Hotels strävar efter att tillhandahålla en hög hotellstandard och medverka till det sociala livet för Sloveniens huvudstad. www.union-hotels.eu

För mer information om Zaplox, vänligen kontakta:
Magnus Friberg, VD
E-post: magnus.friberg@zaplox.com
Telefon: +46 706 58 07 60
Alternativt: ir@zaplox.com

Om Zaplox
Zaplox hjälper hotell och semesterboenden att skapa en modern och lönsam mobil gästupplevelse. Zaplox är marknadsinnovatör av den mobila gästresan och mobila nyckeltjänster för den globala hotellmarknaden med en total marknadspotential om cirka 20 miljoner hotellrum. Zaplox är verksamma i Europa och Nordamerika och erbjuder en nyckelfärdig plattform för att hantera gästens hotellvistelse. Med hjälp av mobil teknologi erbjuder Zaplox ett ökat värde genom att hotellen får ett bättre sätt att göra in- och utcheckning, samt kan distribuera mobila nycklar för hotellrummen direkt till gästernas mobiltelefoner. Systemet sparar tid och kostnader och ger hotellet en direkt kommunikationskanal med gästen och möjlighet att generera ytterligare intäkter.

Zaplox fungerar med alla större smartphone-plattformar, kan stödja lås och hotellsystem, och ersätta eller samexistera med nyckelkort, kodlås och fysiska nycklar. Zaplox system har varit i kommersiellt bruk sedan 2011 i leveransen av mer än 2 miljoner gästnätter. Zaplox grundades 2010 på Ideon Science Park Lund, Sverige, och har kontor i Europa och USA. Zaplox aktie är noterad på Nasdaq Stockholm First North. Sedermera Fondkommission är utsedd till Certified Adviser för Zaplox.

Ladda ner som PDF

You May Also Like…

Quick guide: How mobile keys work

Quick guide: How mobile keys work

July 2024In an era where technology is reshaping every facet of our lives, the hospitality industry is no exception....