Zaplox expanderar till Mellanöstern med nytt partneravtal och leverans av Zaplox SDK

Zaplox AB (publ) (”Zaplox”), som erbjuder hotell och kasinon en mobil gästresa för en smidig, säker och engagerande gästupplevelse, meddelar att Zaplox tecknat partneravtal med Digiteck Vision W.L.L i Bahrain gällande Zaplox SDK. Digiteck Vision väljer Zaplox på grund av bolagets starka integrationer till ledande låstillverkare och PMS system. Mellanöstern är en aktiv och digitalt framåtlutad marknad men också tillika starkt reglerad och svår att penetrera. Detta är Zaplox första partnersamarbete i Mellanöstern och det initiala gemensamma delprojektet för The Red Sea Development innefattar ca 3 500 rum i Saudi Arabien.

Digiteck Vision är en ledande systemintegratör baserad i Mellanöstern som primärt arbetar med att stödja regionens digitala transformation, genom att samarbeta med lokala och internationella företag för att bygga nya digitala lösningar. Digiteck utvecklar lösningar för flertalet teknologier såsom ansiktsigenkänning, VR/AR, cyber security, AI, robotics samt mobila appar för bland annat hotell och turism, hälsa och fitness, detaljhandel och statliga företag. Tillsammans med Zaplox ska Digiteck integrera Zaplox SDK, som är anpassad för gäster med Digitecks befintliga mobilanpassade och bärbara lösningar för boende. När nu bolaget väljer att använda sig av Zaplox SDK kan Digiteck även erbjuda in- och utcheckning och mobila nycklar till gäster och boende i en och samma digitala upplevelse.

Zaplox SDK (Software Development Kit) ger Zaplox partners möjlighet att addera Zaplox funktionalitet för in- och utcheckning samt mobila nycklar tillsammans med Zaplox redan färdiga integrationer till marknadsledande låstillverkare och Property Management System (PMS). Zaplox SDK är ett kostnadseffektivt och snabbt sätt för partners och hotell att erbjuda en kontaktfri mobil gästresa i deras egen eller kundens existerande app. Genom att integrera med Zaplox SDK kan de avsevärt minska tiden för implementering och gästerna kan fortsätta att nyttja hotellets befintliga app som tidigare men nu även med möjlighet att hantera in- och utcheckning samt mobila nycklar själva i appen.

”Zaplox tar nu ett steg in på en ny stor och spännande marknad, Mellanöstern där hotellindustrin utvecklas i snabb takt och den digitala förändringen är högt prioriterad. Tillsammans med Digiteck ser vi fram emot ett tätt samarbete i regionen med start i deras projekt för The Red Sea Development i Saudiarabien som innefattar ca 3 500 rum i första delprojektet. Digiteck har lång erfarenhet av digitalisering i Mellanöstern och är en utmärkt partner för Zaplox första steg in på denna dynamiska marknad. Vi har mycket positiva erfarenheter av den här typen av partnersamarbete från den nordamerikanska marknaden och ser fram emot att växa tillsammans med en erfaren lokal partner”, säger Even Frydenberg, VD Zaplox.

Om Digiteck Vision W.L.L
Digiteck Vision grundades 2013 och är ett privatägt företag, med huvudkontor i Bahrain som verkar i GCC med närvaro i Bahrain, UAE och KSA. Bolaget etablerade sin app utveckling 2016 för att inrikta sig på applikationer för AI, robotics och VR. Fram till idag har bolaget levererat ca 200 projekt till företag inom industri, hotell/turism, detaljhandeln, FMCG, hälsa/fitness och Olja & Gas. Bolagets mål är att bidra till regionens transformations- och digitaliseringsinitiativ genom att erbjuda digitala lösningar och experttjänster som möter kundernas krav, samt stödja och vägleda teknikföretag som vill etablera sig i regionen. www.digiteckvision.com

För mer information, vänligen kontakta:
Even Frydenberg, VD
E-post: even.frydenberg@zaplox.com
Telefon: +32 468 07 88 02
Alternativt: ir@zaplox.com

Certified Adviser
Svensk Kapitalmarknadsgransking AB
E-post: ca@skmg.se
Telefon: +46 11 32 30 732

Om Zaplox
Zaplox är marknadsinnovatör av den kontaktfria mobila gästresan och mobila nyckeltjänster för den globala hotellmarknaden med en total marknadspotential om cirka 20 miljoner hotellrum. Zaplox är verksamma i Europa och Nordamerika och erbjuder en mjukvaruplattform för att hantera gästens hotellvistelse. Med Zaplox kan hotellen erbjuda kontaktfri självbetjäning vid in- och utcheckning, samt distribuera mobila nycklar för hotellrummen direkt till gästernas mobiltelefoner. Zaplox SaaS lösningar adderar funktionalitet till hotellets befintliga app, eller erbjuder en Zaplox app som ett kostnadseffektivt sätt för hotell att lansera sin egen app. Zaplox Kiosk hjälper hotell att erbjuda självbetjäning vid in- och utcheckning. Zaplox integreras med lås- och hotellsystem, och kan ersätta eller samexistera med nyckelkort. Zaplox grundades 2010 på IDEON Science Park Lund, Sverige, och har kontor i Europa och USA. Zaplox aktie är noterad på Nasdaq First North Growth Market. zaplox.com.

You May Also Like…