XV Beacon Hotel i Boston väljer Zaplox mobila nycklar

Zaplox AB (publ) (”Zaplox”), som erbjuder hotell och kasinon en mobil gästresa för en smidig och engagerande gästupplevelse, meddelar att de signerat ett avtal gällande Zaplox Mobile Key App med det välkända boutiquehotellet XV Beacon Hotel, med 69 rum i Boston, USA. Hotellet väljer Zaplox lösning då de vill erbjuda sina gäster en kontaktfri vistelse med mobil hotellrumsnyckeln och gästkommunikation direkt i sin egen app. Zaplox lösning levereras i integration med låssystem från SALTO Systems och ALICE Operations Platform.

XV Beacon Hotel, är ett 4-stjärnigt boutiquehotell med 69 rum perfekt beläget i Bostons historiska Beacon Hill-kvarter. Hotellet är ett av Bostons välkända landmärken då det huserar i en Beaux Arts-byggnad från 1722 och har en av de mest omfattande och prisbelönta vinkollektionerna i USA.

Nu väljer XV Beacon Hotel Zaplox Mobile Key App för att erbjuda en mobil nyckel och kommunikationsmöjligheter via appen till sina gäster då de checkar in på hotellet. Med den mobila nyckeln i sin mobiltelefon behöver gästen inte hantera ett nyckelkort, utan har den mobila nyckeln i telefonen under hela vistelsen. Hotellets app innehåller även information om hotellets serviceutbud, omgivningarna och en chatfunktion där gästen kan kommunicera direkt med i hotellpersonalen i appen, boka restaurangbesök eller beställa rumsservice.

COVID-19 pandemin har förändrat hotellens och gästernas syn på gästsäkerhet, främst med fokus på smittspridning och därför har behovet av en kontaktfri vistelse ökat. Hotellindustrins branschorganisationer rekommenderar att hotellen framöver erbjuder gästerna möjlighet att välja kontaktfri service. Genom avtalet med Zaplox kan XV Beacon Hotel nu ge sina gäster en kontaktfritt alternativ i samklang med högklassig personlig service och exklusiva bekvämligheter.

”Zaplox kontaktfria mobila lösningar är flexibla och kommer i tre olika funktionsnivåer, från Mobile Key app som XV Beacon Hotels nu har valt, till vår fullständiga mobila gästresa med mobil in- och utcheckning, mobila nycklar, reservationer, erbjudanden och betalning. Vår mobila gästresa är modulärt uppbyggd, vilket är en stor fördel för de hotell som vill starta med mobila nycklar och framöver addera till funktionalitet som mobil incheckning och betalning i sin app. Vi ser fram emot att hjälpa XV Beacon Hotel att leverera första steget i sin mobila gästresa till sina gäster”, säger Magnus Friberg, VD, Zaplox AB

Om XV Beacon Hotel
XV (Fifteen) Beacon är ett lyxigt boutiquehotell på toppen av den historiska Beacon Hill i centrala Boston, nära Boston Common och Newbury Street. Hotellet byggdes 1903 och här kombineras historisk New England-elegans med modern, minimalistisk design och högteknologiska bekvämligheter. Hotellet erbjuder genuin och raffinerad personlig service med fria transporter via hotellets samarbete med Lexus, 24-timmars rumsservice och gym samt den prisbelönta restaurangen Mooo, ett välrenommerat vattenmärke i Boston. www.xvbeacon.com

För mer information, vänligen kontakta:
Magnus Friberg, VD
E-post: magnus.friberg@zaplox.com
Telefon: +46 706 58 07 60, Alternativt: ir@zaplox.com

Certified Adviser
Svensk Kapitalmarknadsgransking AB
E-post: ca@skmg.se
Telefon: +46 11 32 30 732

You May Also Like…

Quick guide: How mobile keys work

Quick guide: How mobile keys work

July 2024In an era where technology is reshaping every facet of our lives, the hospitality industry is no exception....