Zaplox AB publicerar delårsrapport för första kvartalet 2019

Väsentliga händelser under det första kvartalet 2019

• Zaplox signerar avtal med samtliga Guldsmeden Hotels

Zaplox tecknar avtal med Guldsmeden Hotels. Avtalet omfattar Guldsmeden Hotels samtliga 12 hotell i flera länder och totalt 977 rum. I en första fas skall installation göras på 6 hotell med totalt 753 rum, där Zaplox SDK-lösning för mobil in- och utcheckning och mobila nycklar ska integreras med Guldsmeden Hotels egen app samt med Picasso PMS och låssystem från ASSA ABLOY.

Väsentliga händelser efter perioden utgång

Zaplox signerar avtal med samtliga Pacifica Hotels i Kalifornien

Zaplox AB signerade ett avtal med Pacifica Hotels i Kalifornien, USA. Avtalet innefattar 33 hotell med totalt 2 538 rum inom gruppen Pacifica Hotels. Den första delleveransen avser implementation av Zaplox lösning på tre hotell för tre olika varumärken, Pacifica Hotels, The Wayfarer och Kinney Hotels, med totalt 367 rum. Det är Zaplox Premium för mobil in- och utcheckning och mobila nycklar som ska integreras med StayNTouch PMS, låssystem från dormakaba och med ALICE conciergeplattform.

Övriga händelser under första kvartalet

• Zaplox utökar samarbetet och levererar till samtliga CABINN Hotels

Zaplox tecknar ett nytt avtal gällande leverans av Zaplox Kiosk till danska CABINN Hotels. Hotellkedjan väljer Zaplox kiosk-lösning för att kunna erbjuda sina gäster en snabbare och enklare incheckning där gästen själv kan skapa ett nyckelkort till hotellrummet. Avtalet omfattar samtliga befintliga och nya hotell på totalt 3 788 rum. Zaplox Kiosk integreras med Oracle Opera PMS och ASSA ABLOY låssystem.

• Team Hotels väljer Zaplox KIosk till Hotel Dronningen i Kristiansand

Team Hotels i Oslo har tecknat avtal för Zaplox Kiosk till Hotel Dronningen, ett budgethotell med 75 rum i centrala Kristiansand. Team Hotels, med 5 hotell och semesterboende i Norge vill erbjuda sina gäster in- och utcheckning med möjligheten att ställa ut sitt egen nyckelkort via en kiosklösning. Första hotell ut är Hotel Dronningen där Zaplox Kiosk integreras med Visbook PMS och ASSA ABLOY låssystem.

Zaplox inbjuds av partners att presentera den mobila gästresan i årliga kundevenemang

Zaplox medverkar på Agilysys Inspire Conference i Las Vegas, USA och Oracle Hospitality Connect i Lissabon, Portugal för att introducera den mobila gästresan till deras kunder.

Ladda ner som PDF

You May Also Like…