Zaplox signerar avtal med dansk hotellkedja

Zaplox AB (Zaplox) – marknadsinnovatören för mobila nyckeltjänster – har signerat ett avtal med en välrenommerad dansk hotellkedja. Lösningen möjliggör bland annat check-in både via mobil och så kallade virtuella kiosker i receptionen. Lösningen kommer att installeras på ett av kedjans nya hotellprojekt. Ambitionen är därefter att implementera Zaplox system på kedjans samtliga hotell i Danmark.

Zaplox har tecknat avtal med en större dansk hotellkedja med hotell på väl utvalda lägen. Avtalet är det första Zaplox signerar som innebär leverans av både en lösning för mobil check-in och mobil nyckel, samt en lösning för att checka in via en så kallad virtuell kiosk i receptionen. Detta ger gästen och hotellet flexibilitet och effektiviserar incheckningsmomentet. Implementering av lösningen i det danska hotellprojektet påbörjas under våren 2017.

Zaplox erbjuder mobila nyckeltjänster till framför allt hotellmarknaden och har lösningar i kommersiell drift sedan 2011. Digitaliseringen av hotellens erbjudanden för en bekväm gästupplevelse går fort, och en viktig del av det berör den så kallade gästresan med bokning, incheckning, nyckeldistribution och utcheckning. Zaplox koncept erbjuder hotellen en helhetslösning för en mobil, digital gästresa.

Magnus Friberg, VD på Zaplox, sammanfattar:

”Vi har varit väldigt tidigt ute och är nu i en fas där vi ser att hotellmarknaden är intresserad av att implementera mobila nycklar i större skala. Vi är mycket väl förberedda med integrationer till alla de större globala låsleverantörerna och affärssystemsleverantörerna i hotellbranschen. Vi är en av de aktörer med mest erfarenhet av hur man levererar smarta och effektiva mobila nyckeltjänster för olika typer av behov.”

Zaplox AB – Marknadsinnovatör inom mobila nyckeltjänster sedan 2010

Zaplox arbetar över hela världen och erbjuder hotell och företag en lösning med mobila nycklar och värdeskapande tjänster via smartphone genom hotellets app som man enkelt laddar ner. Zaplox system har varit i kommersiellt bruk sedan 2011 och är installerat på hotell, semesteranläggningar och kontor. Det fungerar på alla större smartphone-plattformar. Systemet kan stödja lås, hotellsystem och access-system, och kan ersätta eller samexistera med nyckelkort, kodlås och fysiska nycklar. Zaplox grundades 2010 på Ideon Science Park Lund, Sverige, och har kontor i Europa och USA.

För mer information om Zaplox

Magnus Friberg, VD
E-post: magnus.friberg@zaplox.com
Telefon: +46706580760
www.zaplox.com

Ladda ner som PDF

You May Also Like…