Zaplox innovativa mobila nyckeltjänster skapar bättre gästupplevelse för Porter & Sail i Europa och USA.

Zaplox har ingått ett partneravtal med Porter & Sail avseende Zaplox ledande lösning för mobila nycklar med in- och utcheckning. Zaplox lösning blir tillgänglig för användare av Porter & Sail digitala concierge och serviceapplikation.

Porter & Sail, ett snabbväxande teknikbolag med huvudkontor i New York, förenar teknologi med engagerande livsstilsinnehåll till sina ca 200 anslutna boutique- och lyxhotell, på 60 orter i Europa och USA.

Porter & Sail vände sig till oss när de sökte möjligheten att utveckla sin gästresa till att inkludera mobila nyckeltjänster tillsammans med check-in/ut via mobilen. Företaget samarbetar med flera av världens mest tekniskt innovativa hotell där den digitala gästresan prioriteras högt. Vi ser ett accelererande intresse från hotellen och deras partners i att kunna erbjuda en mobil gästresa. Idag bokas ca 50% av resorna via mobilen och då blir det naturligt för gästerna att fortsätta att använda mobilen när de är på resa för att checka in på hotellet, öppna dörren med nyckeln i mobilen samt att checka ut och betala via mobilen.”, säger Magnus Friberg, VD på Zaplox.

Porter & Sail är en tjänst för företagets partnerhotell, där hotellen kan kommunicera hotellets serviceutbud och aktiviteter. Porter & Sail får nu möjlighet med hjälp av Zaplox SDK att bygga in mobil incheckning, mobila nycklar och mobil utcheckning i sin existerade app. Zaplox tjänster bygger en service som skapar ökade intäktsmöjligheter för partnerhotellen och en förbättrad gästupplevelse.

Magnus Friberg, VD på Zaplox kommenterar:

”Vi ser fram emot att tillsammans med Porter & Sail skapa möjligheten för fler hotell att erbjuda en komplett mobil gästresa. Det finns en ökad efterfrågan av denna typ av integrationer som vi nu gör med Porter & Sail, och då samtliga gäster på ett hotell måste checka in/ut samt få en nyckel till sitt rum så är Zaplox lösning för mobila nyckeltjänster med in och utcheckning helt central för att kunna erbjuda en modern och effektiv mobil gästresa.

Det första hotellet i samarbetet mellan Zaplox och Porter & Sail är planerat vara ”live” i Europa under våren 2018 och ambitionen är att en stor andel av Porter & Sail anslutna hotell skall ha Zaplox ledande lösning för mobila nycklar med in- och utcheckning.

Om Zaplox: Marknadsinnovatör inom mobila nyckeltjänster för den globala hotellmarknaden, en marknad som omsätter ca 450 miljarder dollar årligen*. Zaplox arbetar över hela världen och erbjuder en nyckelfärdig plattform som inkluderar en mobil nyckelapp eller ett Zaplox SDK för att hantera gästens hotellvistelse. Med hjälp av mobil teknologi erbjuder Zaplox ett ökat värde genom att hotellen får ett bättre sätt att göra in- och utcheckning, samt kan distribuera mobila nycklar för hotellrummen direkt till gästernas mobiltelefoner. Systemet sparar tid och kostnader och ger hotellet en direkt kommunikationskanal med gästen och möjlighet att generera ytterligare intäkter.Zaplox fungerar på alla större smartphone-plattformar, kan stödja lås och hotellsystem, och ersätta eller samexistera med nyckelkort, kodlås och fysiska nycklar. Zaplox system har varit i kommersiellt bruk sedan 2011 i leveransen av mer än 1,5 miljoner gästnätter. Zaplox grundades 2010 på Ideon Science Park Lund, Sverige, och har kontor i Europa och USA. Zaplox aktie är noterad på Nasdaq Stockholm First North. Sedermera Fondkommission är utsedd till Certified Adviser för Zaplox.
*Statista.com

För mer information om Zaplox, vänligen kontakta:

Magnus Friberg, VD
E-mail: magnus.friberg@zaplox.com
Tel: +46706580760
Alternativt: ir@zaplox.com 

Ladda ner som PDF

You May Also Like…