Zaplox förstärker i USA och anställer Chris Clement som Vice President Sales, North America

Zaplox AB (publ) (”Zaplox”), marknadsinnovatör av mobila nyckeltjänster för den globala hotellmarknaden, anställer Chris Clement som Vice President Sales, North America. Anställningen representerar ett viktigt steg för Zaplox i implementeringen av tillväxtplanerna för den amerikanska marknaden, som presenterats tidigare under året. Chris Clement påbörjar sin anställning den 10 oktober.

Zaplox erbjuder en heltäckande plattform utvecklad för att erbjuda hotellmarknaden möjlighet att implementera en komplett, mobil gästresa. Den inkluderar mobil check-in, mobila nycklar, mobil check-out såväl som tillgång till olika typer av service och erbjudanden som kan maximera intäkterna för hotellet.

Den amerikanska hotellmarknaden är ett viktigt fokusområde för Zaplox, då flera stora och medelstora hotellkedjor har sin bas där. Chris Clement har en omfattande erfarenhet inom den nordamerikanska hotellindustrin från flera av världens största hotellkedjor, och har även en framgångsrik bakgrund inom mjukvarulösningar för hotell.

”Vi ser fram emot att bredda vår närvaro i USA med en mycket erfaren teammedlem”, kommenterar Magnus Friberg, VD för Zaplox. ”Med ett stort nätverk i vår målgrupp av stora och medelstora hotellkedjor, adderar Chris viktiga insikter och kunskap om marknaden och dess behov, som vi förväntar oss ska hjälpa oss att växa enligt plan.”

Chris Clement kommenterar anställningen och tillägger: “Det är ett fantastiskt tillfälle för mig att bli en del av ett globalt team på ett företag med höga tillväxtambitioner. Jag tror att Zaplox lösningar kommer att förändra hotellmarknaden och ha en avgörande påverkan på gästupplevelsen. Jag ser fram emot att börja och kunna erbjuda innovativa lösningar och service till våra kunder.”

Om Zaplox: Marknadsinnovatör inom mobila nyckeltjänster för den globala hotellmarknaden. Zaplox arbetar över hela världen och erbjuder hotellbranschen ett säkert och effektivt system genom en mobil nyckelapp eller ett SDK (Software Development Kit) för att hantera gästens hotellvistelse. Med hjälp av mobil teknologi erbjuder Zaplox hotell och deras gäster ett ökat värde genom att hotellen får ett bättre sätt att göra in- och utcheckning, samt kan distribuera mobila nycklar för hotellrummen direkt till gästernas mobiltelefoner. Systemet bidrar till stor tids- och kostnadsbesparing. Det möjliggör dessutom direktkommunikation med gästen, vilket genererar möjligheter till merförsäljning. Zaplox fungerar på alla större smartphone-plattformar, kan stödja lås och hotellsystem, och kan ersätta eller samexistera med nyckelkort, kodlås och fysiska nycklar. Zaplox system har varit i kommersiellt bruk sedan 2011 i leveransen av mer än 1,5 miljoner gästnätter. Zaplox grundades 2010 på Ideon Science Park Lund, Sverige, och har kontor i Europa och USA.

Zaplox aktie är noterad på Nasdaq Stockholm First North. Sedermera Fondkommission är utsedd till Certified Adviser för Zaplox.

För mer information om Zaplox, vänligen kontakta:

Magnus Friberg, VD
E-post: magnus.friberg@zaplox.com
Telefon: +46706580760
Alternativt: ir@zaplox.com
www.zaplox.com

Ladda ner som PDF

You May Also Like…