Zaplox AB publicerar delårsrapport för första kvartalet 2019

Första kvartalet för koncernen (2019-01-01 – 2019-03-31)

• Nettoomsättningen uppgick till 945 (477) KSEK.
• Resultat efter finansiella poster uppgick till -7 778 (-7 114) KSEK.
• Resultat per aktie uppgick till -0,20 (-0,30) SEK.
• Likvida medel uppgick till 42 984 (29 159) KSEK vid kvartalets utgång.
• Soliditeten uppgick till 83 (78) %.

Väsentliga händelser under det första kvartalet 2019

• Zaplox signerar avtal med samtliga Guldsmeden Hotels

Zaplox tecknar avtal med Guldsmeden Hotels. Avtalet omfattar Guldsmeden Hotels samtliga 12 hotell i flera länder och totalt 977 rum. I en första fas skall installation göras på 6 hotell med totalt 753 rum, där Zaplox SDK-lösning för mobil in- och utcheckning och mobila nycklar ska integreras med Guldsmeden Hotels egen app samt med Picasso PMS och låssystem från ASSA ABLOY.

Väsentliga händelser efter perioden utgång

Zaplox signerar avtal med samtliga Pacifica Hotels i Kalifornien

Zaplox AB signerade ett avtal med Pacifica Hotels i Kalifornien, USA. Avtalet innefattar 33 hotell med totalt 2 538 rum inom gruppen Pacifica Hotels. Den första delleveransen avser implementation av Zaplox lösning på tre hotell för tre olika varumärken, Pacifica Hotels, The Wayfarer och Kinney Hotels, med totalt 367 rum. Det är Zaplox Premium för mobil in- och utcheckning och mobila nycklar som ska integreras med StayNTouch PMS, låssystem från dormakaba och med ALICE conciergeplattform.

Övriga händelser under första kvartalet

• Zaplox utökar samarbetet och levererar till samtliga CABINN Hotels

Zaplox tecknar ett nytt avtal gällande leverans av Zaplox Kiosk till danska CABINN Hotels. Hotellkedjan väljer Zaplox kiosk-lösning för att kunna erbjuda sina gäster en snabbare och enklare incheckning där gästen själv kan skapa ett nyckelkort till hotellrummet. Avtalet omfattar samtliga befintliga och nya hotell på totalt 3 788 rum. Zaplox Kiosk integreras med Oracle Opera PMS och ASSA ABLOY låssystem.

• Team Hotels väljer Zaplox KIosk till Hotel Dronningen i Kristiansand

Team Hotels i Oslo har tecknat avtal för Zaplox Kiosk till Hotel Dronningen, ett budgethotell med 75 rum i centrala Kristiansand. Team Hotels, med 5 hotell och semesterboende i Norge vill erbjuda sina gäster in- och utcheckning med möjligheten att ställa ut sitt egen nyckelkort via en kiosklösning. Första hotell ut är Hotel Dronningen där Zaplox Kiosk integreras med Visbook PMS och ASSA ABLOY låssystem.

Zaplox inbjuds av partners att presentera den mobila gästresan i årliga kundevenemang

Zaplox medverkar på Agilysys Inspire Conference i Las Vegas, USA och Oracle Hospitality Connect i Lissabon, Portugal för att introducera den mobila gästresan till deras kunder.

För mer information om Zaplox, vänligen kontakta:
Magnus Friberg, VD
E-post: magnus.friberg@zaplox.com
Telefon: +46 706 58 07 60
Alternativt: ir@zaplox.com

Om Zaplox
Zaplox hjälper hotell och semesterboenden att skapa en modern och lönsam mobil gästupplevelse. Zaplox är marknadsinnovatör av den mobila gästresan och mobila nyckeltjänster för den globala hotellmarknaden med en total marknadspotential om cirka 20 miljoner hotellrum. Zaplox är verksamma i Europa och Nordamerika och erbjuder en nyckelfärdig plattform för att hantera gästens hotellvistelse. Med hjälp av mobil teknologi erbjuder Zaplox ett ökat värde genom att hotellen får ett bättre sätt att göra in- och utcheckning, samt kan distribuera mobila nycklar för hotellrummen direkt till gästernas mobiltelefoner. Systemet sparar tid och kostnader och ger hotellet en direkt kommunikationskanal med gästen och möjlighet att generera ytterligare intäkter.

Zaplox fungerar med alla större smartphone-plattformar, kan stödja lås och hotellsystem, och ersätta eller samexistera med nyckelkort, kodlås och fysiska nycklar. Zaplox system har varit i kommersiellt bruk sedan 2011 i leveransen av mer än 2 miljoner gästnätter. Zaplox grundades 2010 på Ideon Science Park Lund, Sverige, och har kontor i Europa och USA. Zaplox aktie är noterad på Nasdaq Stockholm First North.

Västra Hamnen Corporate Finance AB är Certified Adviser för Zaplox AB (publ). Kontaktuppgifter ca@vhcorp.se, +46-40-200 250.

Ladda ner som PDF

You May Also Like…