Hotel Lundia tar steget in i mobilen tillsammans med Zaplox

Zaplox AB (Zaplox) – marknadsinnovatören för mobila nyckeltjänster – har signerat ett avtal med Lundia-gruppen som driver Grand Hotel i Lund, Hotel Lundia och Hotel Finn. Zaplox mobila nyckellösning kommer att installeras på Hotel Lundia under första halvåret 2017 och är därefter planerad att införas på de två övriga hotellen. Avtalet löper på initialt tre år och innebär att samtliga hotell med totalt cirka 350 gästrum får mobil incheckning och mobila nycklar. 

Zaplox har signerat avtal med Hotel Lundia, som beslutat att lyfta servicenivån för sina gäster ytterligare genom att installera Zaplox mobila nycklar på hela hotellet. Gästen laddar enkelt ned en app till sin smartphone och får därigenom tillgång till hotellnyckel, in- och utcheckning, samt betalningsfunktion och andra smarta tjänster som underlättar vistelsen för gästen. Hotel Lundia har fokus på affärsresenären och förstår vad som är viktigt för denna kategori av gäster:

”Vi vill att våra gäster ska få en smidig hotellupplevelse. För oss är gästens trivsel i fokus och ett steg för att underlätta är att tillgängliggöra all vår service i mobilen”, säger Maria Paulsson Rickle, VD för Lundia-gruppen.

Med denna utgångspunkt har Hotel Lundia testat mobila nycklar och nu lanseras de mobila nycklarna i full skala på samtliga hotellrum. Hotel Lundia skapar enkelhet och valfrihet för sina gäster genom att hotellet genom den mobila lösningen kan erbjuda smarta servicefunktioner, som gästen enkelt tar del av. Nyckeln går från att vara ett plastkort till att bli en kommunikationskanal och intäktspotential för hotellet. Magnus Friberg, VD på Zaplox, kommenterar:

”Vi känner stolthet över att ha fått arbeta tätt med Hotel Lundia för att ta fram en lösning som de ser gynnar hotellets verksamhet, underlättar processer och förbättrar hotellgästens upplevelse. Våra mobila nycklar har varit i kommersiellt bruk sedan 2011, de fungerar på alla lås och hotellsystem och kan kundanpassas med smarta tjänster och profilering. Samarbetet med Hotel Lundia har präglats av långsiktighet och har möjliggjort en förfining av ett mobilt nyckelsystem som fungerar väldigt väl för hotellmarknaden och dess partners, såsom hotellsystemsleverantörer och låsleverantörer. Vår övertygelse är att mobila nycklar är framtidens nyckellösning.”

Med denna satsning är Hotel Lundia ett av de första svenska hotellen som går från plastkortsnycklar till mobilnycklar:

”Hotel Lundia är ett modernt affärshotell, men gästerna är mer än bara övernattande gäster. Vi vill att vistelsen hos oss ska upplevas som något utöver det vanliga. Den startar och avslutar arbetsdagen på bästa sätt. Att ge gästen enkel in- och utcheckning, hotellnycklar, samt god service via en app i mobilen ligger väl i linje med vår vision om den optimala vistelsen”, sammanfattar Maria Paulsson Rickle.

Zaplox AB – Marknadsinnovatör inom mobila nyckeltjänster sedan 2010

Zaplox arbetar över hela världen och erbjuder hotell och företag en lösning med mobila nycklar och värdeskapande tjänster via smartphone genom hotellets app som man enkelt laddar ner. Zaplox system har varit i kommersiellt bruk sedan 2011 och är installerat på hotell, semesteranläggningar och kontor. Det fungerar på alla större smartphone-plattformar. Systemet kan stödja lås, hotellsystem och access-system, och kan ersätta eller samexistera med nyckelkort, kodlås och fysiska nycklar. Zaplox grundades 2010 på Ideon Science Park Lund, Sverige, och har kontor i Europa och USA.

För mer information om Zaplox
Magnus Friberg, VD
E-post: magnus.friberg@zaplox.com
Telefon: +46706580760
www.zaplox.com

Lundia-gruppen
Hotel Lundia startades 1968 i Lund av bröderna Leif och Urban Paulsson. Redan från början låg fokus på att erbjuda affärsresenären modern teknik, bekvämlighet och bra service. Det betyder att man har lång erfarenhet av att optimera alla de där små detaljerna som gör att gästens vistelse blir så bekväm och effektiv som möjligt. I dag drivs hotellet av VD Maria Paulsson Rickle. Familjen Paulsson driver även hotellen Grand Hotel och Hotel Finn i Lund.

För mer information om Lundia-gruppen
Maria Paulsson Rickle, VD
E-post: maria.paulsson.rickle@grandlundia.se
Telefon: +46706200317
www.lundia.se

Ladda ner som PDF

You May Also Like…