Zaplox utser Gerton Jönsson till interim CFO 

Zaplox AB (“Zaplox”) meddelar att Gerton Jönsson tillträder rollen som interim CFO och medlem i ledningsgruppen för Zaplox per den 20 augusti 2024. Han ersätter Jelena Dojcinovic som lämnar sin tjänst efter genomförd överlämning.

Gerton Jönsson är utbildad vid ADB-linjen på Mälardalens högskola och har lång erfarenhet som redovisningskonsult för både stora internationella koncerner och mindre företag, både noterade och onoterade. Han kommer att fortsätta sina redan aktiva uppdrag som CFO i Chosa Oncology och Aqua Nobel, samt slutföra uppdraget som CFO i Amniotics.

Jag ser fram emot att välkomna Gerton Jönsson till Zaplox. Hans breda erfarenhet och tidigare uppdrag som CFO på noterade bolag kommer vara värdefull för att bidra till vår fortsatta utveckling och tillväxt. Rekryteringsprocessen av en permanent CFO är påbörjad och jag känner mig trygg med att vi med Gertons kompetens kommer säkerställa fortsatt hög kvalitet samt utveckling av våra finansiella processer, tills dess att en permanent lösning är på plats.”, säger Tess Mattisson, Vd för Zaplox.

För mer information, vänligen kontakta:
Tess Mattisson, President & CEO, Zaplox
Email: tess.mattisson@zaplox.com
Telefon: +46 70 690 78 00
Alternativt: ir@zaplox.com

Certified Adviser för Zaplox AB är Svensk Kapitalmarknadsgranskning AB. 

Om Zaplox
Zaplox är en ledande leverantör av digitala gästlösningar för hotellindustrin. Bolagets SaaS-plattform är designad för att förbättra gästupplevelsen och erbjuder en omfattande svit av produkter och tjänster, såsom incheckning och mobila nycklar. Zaplox plattform är ett värdefullt komplement till gästupplevelsen och hjälper hotellkedjor, resorts och kasinon i EMEA, Nordamerika och APAC att leverera en sömlös digital upplevelse. Zaplox grundades 2010 i Lund, Sverige, och har etablerat sig som en ledande innovatör i branschen, och för att ge sina kunders gäster den bästa möjliga upplevelsen från bokning till avresa. Bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market. För mer information besök gärna www.zaplox.com.

You May Also Like…

Quick guide: How mobile keys work

Quick guide: How mobile keys work

July 2024In an era where technology is reshaping every facet of our lives, the hospitality industry is no exception....